“Škoda karok“ dobitnik prestižne nagrade “Zlatni volan“!!!

  • Autor: PR tekst

12/01/2018

“Škoda karok“ model izabran je za najbolji automobil u kategoriji “mali SUV“, po izboru čitalaca časopisa “Bild am Sonntag“ i “Auto Bild“. Ovi auto-časopisi nagradili su novu “škodu karok“ “Zlatnim volanom“. Čitaoci iz preko 20 evropskih zemalja su glasali za “karok“ u finalu kategorije “mali SUV“. Na kraju je stručni žiri izabrao “škodu karok“ kao pobednika nakon brojnih izazova i test vožnji.
style=“text-align: center;“>foto youtube

– Sa “karok“ modelom koji postavlja standarde u mnogim oblastima, nastavlja se naša uspešna SUV kampanja. “Zlatni volan“ pokazuje da sa “karok modelom“ nudimo najatraktivniji paket opreme u kategoriji kompaktnih SUV vozila – rekao je član Upravnog odbora “Škode“ za tehnološki razvoj Christian Strube. “Zlatni volan“ je jedna od najpoželjnijih nagrada u auto industriji u Evropi. Ove godine ukupno 42 modela su učestvovala u takmičenju, podeljena u sledeće kategorije: mala i kompaktna vozila, veliki i srednji terenci i sportski automobili. “Škoda karok“ model se takmičio u kategoriji “malih SUV“ automobila sa 12 kandidata, što je bila kategorija sa najviše učesnika. U izazovu test vožnje u gradu Baloku, u severnoj Italiji, finalisti su ocenjeni od strane žirija, koji je sastavljen od 53 stručnjaka, uključujući inženjere, poznate ličnosti, dizajnere i urednike vodećih evropskih auto-časopisa.


U tipičnom “Škoda“ stilu “karok“ je impresionirao sudije kvalitetima kao što su udobnost i unutrašnji prostor. Pored toga, žiri je dodelio više bodova za online povezivanje. Takođe, “karok“ impresionira najnovijom generacijom navigacionog sistema koji funkcioniše preko ekrana osetljivog na dodir. “Karok“ je prva “škoda“ koja u ponudi ima digitalnu instrument tablu. Zahvaljujući LTE modulu i WI-FI hotspotu, putnici u “škodi karok“ uvek su na mreži. Osim toga, kompaktni SUV impresionira svojim snažnim pogonom i šasijom.

DRUŠTVO