Rezultati Erdoganove posete uskoro vidljivi i u Ćupriji-NOVA GRINFILD INVESTICIJA

PR tekst JOŠ NIJE KASNO – UPIS JE U TOKU !

Autor: P.S.

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan bio je u dvodnevnoj poseti našoj zemlji i njegova poseta je umnogome je doprinela saradnji dve zemlje.

Od sada će se Tursku putovati samo sa ličnom kartom, što će doprineti ekonmoskom razvoju dve zemlje.
Ali nije samo to dogovoreno, već će korist od posete Redžepa Tajipa Erdogana ubzo videti i pojedini gradovi gde posluju Turske firme.

Feka Automotive otvara još jednu fabriku nakon potpisivanja ugovora sa Stilantisom (Fijat) o proizvodnji delova za električne automobile, koji će od 2024. godine da budu pravljeni u Kragujevcu, pa će novo fabričko postrojenje u Industrijskoj zoni „Minel“ morati da bude završeno do kraja naredne godine“, napisao je na svom facebook profilu predsednik skupstine Cuprije i narodni poslanik Ninoskav Eric.

Izgradnja će početi vrlo brzo, još ovog meseca, jer je FEKA potpisala ugovor sa Fijatom o proizvodnji delova za električne automobile, koji će od 2024. godine biti pravljeni u Kragujevcu.

„Pored ove postojeće, biće izgrađena još jedna fabrika od sedam i po hiljada kvadrata, što će ukupno iznositi 15.000 kvadrata. To je za naše Ćupričane vrlo značajno, naravno i za Paraćince i Jagodince, jer će 500 radnika da bude zaposleno u ova dva postrojenja“, ističe narodni poslanik Ninoslav Erić.

PRATITE NAŠ PORTAL I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

DRUŠTVO VESTI GRADA ĆUPRIJA