Radnici JKP „Ravno 2014“ i pripadnici jedinica ABHO Vojske Srbije na zajedničkom zadatku dezinfekcije Opšte bolnice i ulica u Ćupriji !!!

  • Izvor, foto : Opština Ćuprija/ MEDIA PS

26/03/2020

Ćuprija-U nedelju su radnici JKP „Ravno 2014“ i pripadnici jedinice Atomosko-biološko-hemijske odbrane Vojske Srbije iskoristilii zabranu kretanja koja vikendima traje od 15 sati da dezinfikuju ćuprijske ulice, kao i saobraćajnice u Opštoj bolnici Ćuprija.


Kako je izjavio Dejan Ristić, direktor JKP „Ravno 2014“, ćuprijski komunalci i pripadnici vojske koriste zabranu kretanja kako bi što više ulica dezinfikovali.


Sobzirom da u Ćupriji ima obolelih od korona virusa, još jednom vas pozivamo da se pridržavate svih mera zaštite, da što manje izlazite van, ako  morate napolje, do prodavnice ili apoteke, ili posla, da nosite masku i rukavice, da držite odstojanje od najmanje 2 metra sa drugim osobama, ako ste u samoizolaciji da se pridržavate svega što je naredjeno, da budete u svom domu. 

Bar danas postoje mnoga druga sredstva komunikacije, telefon, kompjuter, viber, vatsap, fajsbuk, instagram…odaberite neku od ovih apikacija, ili kuvajte, čitajte, gledajte filmove, igrajte neku igru, karte, čoveče ne ljuti se…samo, molimo vas, 

  OSTANITE KOD KUĆE !!!

DRUŠTVO VESTI GRADA ĆUPRIJA