Princezi Ljubici uručena nagrada „Rođenje Presvete Bogorodice“, najviše priznanje opštine Topola

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Izvor, foto: Opština Topola

Princeza Ljubica Karađorđević, supruga princa Mihaila, posetila je danas Opštinsku upravu opštine Topola gde su je primili predsednik opštine Vladimir Radojković i predsednica Skupštine opštine Jasna Vuković.

Predsednik Radojković je iskoristio priliku da princezi Ljubici uruči nagradu „Rođenje Presvete Bogorodice“ koja se dodeljuje za izuzetne rezultate i doprinos razvoju opštine Topola. Ovo priznanje se, inače, zajedno sa Zahvalnicom svečano dodeljuje za Dan i slavu opštine, 21. septembra, na svečanoj sednici Skupštine opštine Topola.

U obrazloženju nagrade koje je ovom prilikom za princezu Ljubicu Karađorđević pročitano posetiocima stoji: „Princeza Ljubica Karađorđević živi sa suprugom princom Mihailom i ćerkama Natalijom i Isidorom i svoje aktivnosti sprovodi u Topoli. Magistar je farmacije. Svojim višegodišnjim radom i aktivnostima potvrđuje nebrojene vrline koje čine čoveka: istrajnost, preduzimljivost, predusretljivost, srdačnost, plemenitost, vedrinu, ljubaznost, odgovornost, iskrenost, humanost – jednostavno rečeno rođena princeza. Sa svojim suprugom, osnivač je fondacije „Koreni“ koja je posvećena razvoju dece i mladih. Višegodišnji je organizator Dečjeg festivala Oplenac koji okuplja više hiljada učesnika sa ciljem da kroz aktivnosti, edukaciju i zabavu podstakne da deca Srbije rastu na zdravoj ishrani, uz zdrave navike i u zdravom okruženju.”

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

DRUŠTVO VESTI GRADA VESTI GRADA TOPOLA