NEŠTO NOVO IZ PČELARSKOG GAZDINSTVA MILETIĆ !!!

  • PR tekst

15/09/2020

Pčelasrsko društvo Miletić iz Jovca kod Ćuprije već godinama  unazad proizvodi vrhunski med visokog kvaliteta.


trong>Med iz ovog gazdinstva nosi naziv JUHORSKI MED a za svaku je pohvalu da je do sada osvajao više nagrada na mngobrojnim takmičenjima.

Nedavno smo pisali da su ova dva brata, Predrag i Nenad Miletić, primer kako može da se živi na selu ali je potrebno mnogo rada i truda.

Kod Pedje i Nenada ne manjka optimizma i želje, i pored 200 košnica i vrhunskog meda koji prizvode u svom gazdinstvu, sada su odlučili da idu još dalje i svoj med predstave širokoj masi .

U svom asortimanu imaju livadski i bagremov med, ali, sada se ovaj aosrtiman širi i sada imaju još med sa kakaom i med sa semenom koprive. Uskoro cete gore pomenuto moći da vidite i na facebook profilu klik OVDE >>> Домаћи Јухорски МЕД

reklama 44 (1140 x 140)
reklama 33 (1140 x 140)


Predrag Miletić  je objasnio prednosti ova dva nova proizvoda:

“Kakao se, poput meda, od davnina koristio u narodnoj medicini za lečenje brojnih bolesti. Kakao u kombinaciji sa sirovim medom vašem telu obezbeđuje magnezijum i bakar.

Ovi minerali aktiviraju enzime koji su potpora vašem metabolizmu. Magnezijum održava zdravlje ćelijskih membrana, dok vam bakar pomaže u proizvodnji melanina. Pored minerala, spoj meda i kakaoa obezbeđuje dovoljnu količinu vlakana i fitonijenata koji podstiču zdravlje.

 Bogati su antioksidansima poznatim kao flavonoidi. U pitanju su polifenoli koji štite telo od slobodnih radikala.Kakao i med su idealna kombinacija prirodnog leka za one koji imaju problema sa anemijom. Kakao i med poboljšavaju krvnu sliku i tako pomažu kod problema sa anemijom.

Med je dobro poznat kao prirodni lek za mnoge bolesti, a o blagodetima kakaa smo vam rekli na samom početku teksta, pa samo zamislite kako ova dva prirodna čuda deluju blagodetno po vaš organizam. Ne samo ako imate anemiju nego i da ojačate svoj imuni sistem i svoj organizam.

Miks meda i koprive koristi se za poboljšanje krvne slike jer je veoma bogat gvožđem, ali se preporučuje preventivno za bolje stanje organizma.

Seme koprive je možda najbolje protiv anemije, ali to nije jedina prednost upotrebe ovog semena. Utvrđeno je da seme koprive jača organizam, daje mu energiju i snagu, otklanja umor i podiže imunitet.

 Med je poznat po tome da konzerviše i vrlo dobro čuva svojstva namirnica koje mu se dopadaju, pa je tako i sa semenom koprive.”

 Nadamo se da ćete posle ovakvih saveta početi mnogo više da koritite med koji je pre svega veoma zdrav i treba ga svakodnevno koristiti.

A pošto nam ide jesen, da biste pojačali imunitet, mi vam savetujemo da probate JUHORSKI MED iz pčelarskog društva Miletić, pogotovo sada, kada u ponudi ima MED SA KAKAOM I MED SA SEMENOM KOPRIVE.

Zato vam predlažemo,  živite zdravo, a ako do sada niste probali JUHORSKI MED, onda je sada pravi trenutak za to.

064/2433-509  Predrag i Nenad Miletić

BIZNIS REČ DRUŠTVO VESTI GRADA ĆUPRIJA VESTI GRADA PARAĆIN