NEMA PREDAJE, još samo malo do Gavrilove pobede-I Teodora i Mila uz Gavrila !!!

  • Autor: MEDIA PS

20/05/2021

Ostalo je još samo par dana da mali Gavrilo koji se bori sa opakom bolešću – spinalnom mišićnom atrofijom tip 1, otpočne lečenje u Madjarskoj sa najskupljim lekom na svetu Zolgensmu..Potrebno je još 400 hiljada eura, da mali Gavrilo dobije šansu za život, šansu da što pre kaže Mama i Tata.


to: uz odobrenje roditelja

Ali sada smo Gavrilu potrebni svi, na nama je šansa da jednom malom borcu pomognemo da optpočne sa lečenjem.

Jeste mnogo kada se izgovori 400 hiljada evra , ali kada smo uspeli da dodjemo do cifre od 2 miliona i sto hiljada,  nemojte da sada odustanemo, pružimo šansu Gavrilovom životu..

U akciju da se dostigne i ta ogromna cifra da mali Gavrilo počne lečenje uključili su se roditelji Teodore Vranješević iz Kragujevca i mala Mila Radojlović iz Paraćina, o kojima smo takodje pisali.

Roditelji Teodore i male Mile već su prošli kroz sve ovo i itekako su svesni kroz šta sada prolaze Nevena I Aleksandar, Gavrilovi roditelji.

Za Teodoru je za rekordnih 7 ili 8 dana prikupljeno 350 000 evra, a za malu Milu za desetak dana 110 000 eura. 

POGLEDAJTE OBAVEZNO priloge Teodorinog tate Bogdana, kao i snimak male Mile, u kom nas ona poziva da pomognemo, kako ona kaže, njenom drugu Gavrilu.

View this post on Instagram

A post shared by Jelena Radojlović (@jelena_radojlovic)


Nadamo se da će vam to biti dovoljan motiv da ODMAH i OVOG TRENUTKA pošaljete bar jedan SMS  973 na 3030.

SVIMA NAMA TO NIJE MNOGO A GAVRILU ZNAČI ŽIVOT !!


KLIK NA SLIKU

Nemojte da dozvolite da prodje 25. maj i da na računu malog Gavrila nema dovoljno novca, jer šansa za Gavrilov život je sada ….

DRUŠTVO