NAPUSTIO NAS JE DRAGOSLAV SPASIĆ – SPALE, VELIKI PRIJATELJ I ČOVEK OD PERA

  • Autor: MEDIA PS

23/07/2020

Topola-Bio je čovek od akcije i čovek od pera. Topola je njegovim tekstovima dobila na značaju i sve se više čulo za gradić podno Oplenca.


Politički nije bio ostrašćen, i objektivno je izveštavao iz Topole, nije hteo da se nikom zameri, ali mnogi  to nisu razumeli, jer bilo je nelogično da neko bude toliko omiljen, i sa svima dobar prijatelj u jednom malom gradu.

Ali, da nevidiljiva korona ne bira, to je i danas pokazala.  Danas je Topola izgubila nekog ko je voleo svoj grad, neko ko je na medijskom nebu promovisao grad u najlepšem izdanju, svojim tekstovima mnogo je zadužio Topolu.

Pre samo par dana rekao je da je bolestan, da se možda nahladio na jezeru na kojem je bio, a juče je primljen u Kovid centar u Kragujevcu, a već danas oko 11 sati prestalo je da kuca srce popularnog Spaleta.

U gradu podno Oplenca, na objavu da je preminuo naš SPALE,  zavaladao je muk i neverica.


Na društvenoj mreži facebook krenuli su komentari i izrazi saučešća, počevisi od najvećih zvaničnika Topole, sportskih društava, prijatelja i komšija, kao i svih onih koji su ga poznavali i čuli za njega.

Od osnivanja našeg portala MEDIA PS, Dragoslav Spasić, popularni Spale, svojim objavama na facebook-u privukao je našu pažnju. Kao portal koji se tek razvijao, neko poput Spaleta je bio dobrodošao u naš tim, te smo se kontaktirali i tada je postao naš prijatelj i naš saradnik i neko ko je pre svega voleo svoj grad. Bio je neko ko je pre svega cenio kolege novinare i uvek pomagao svakoj redakciji kada treba. Njegovi tekstovi i video snimci, pored našeg portala, našli su se u većini medija u Srbiji.

Odmah smo počeli saradnju, a njegovim tekstovima na našem portalu, kao i njegovim objavama na njegovoj facebok grupi SPALE INFO promovisao je Topolu maksimalno, na najlepši način. Uvek je govorio – ovo je mali grad, nema potrebe da se mrzimo, a o mojoj Topoli treba sve više da se čuje..

Bio je zaljubljenik u sport, nije bilo nekog sportskog dogadjaja koji Spale nije zabeležio svojim perom i kamerom.

Takodje, ne treba zaboraviti da je bio strastan pecaroš i da je često znao da ide na Gružu da peca, i to po nekoliko dana, kako je on znao da kaže, da odmori od svega.

Moglo bi se mnogo toga napisati o Dragoslavu Spasiću – SPALETU, ali to ga sada neće vratiti, a on bi, da je sada sa nama, sve nagovarao da poštujemo propisane mere i da nosimo maske, da ova pošast koja se nad svima nadvila, najzad jednom bude pobedjena.

Nedavno smo pričali i o vakcini, gde je rekao da se nada da će što pre da je naprave, da ovaj narod najzad počne da živi, verovao je da će se sve ovo sa koronom jednom završiti.

Bio je neko ko se ponosio svojim gradom, koje voleo svoj grad i neko ko je na medijskom nebu Srbije postavio Topolu na pravo mesto, ne ružnim, ne političkim, već lepim vestima.

NAŠEM SPALETU, DIVNOM KOLEGI, NEKA JE VEČNA SLAVA I NEKA GA ANDJELI ČUVAJU, BIO JE PRE SVEGA  NAŠ DOBAR  PRIJATELJ I ODLIČAN KOLEGA.

DRUŠTVO VESTI GRADA TOPOLA