MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

BANJA LOPATNICA- Odmor i lečenje u prelepoj, netaknutoj prirodi !!!

  • PR tekst

Prirodno lečiliste Banja Lopatnica nalazi se na udaljenosti od 25km od Kraljeva, na nadmorskoj visini od 500m.

Na samo dvadeset petom kilometru od Kraljeva, u pravcu Raške, u prelepoj netaknutoj prirodi, na nadmorskoj visini od oko 400 m nalazi se prirodno lečiliste Banja Lopatnica.

Banja Lopatnica poznata je po svojoj lekovitoj vodi, a po hemijskim analizama spada u slabo sumporovite vode i odlikuje se specifičnim mirisom što predstavlja naznaku da je slabo bazna.

Pored odmora i relaksacije u letnjem periodu koje možete doživeti u Banji Lopatnica, takodje za one manje upućenje, zbog lekovito slabo sumporovite vode Banja Loptanica je poznata jer pomaže pri lečenju hronične migrene, neuralgije i neuroze, bolesti nervnog sistema, multipla skleroze, neurotični simptomi bolesti organa za varenje, bolesti kardiovaskularnog sistema (tahikardija, bolesti perifernih krvnih sudova, visok krvni pritisak…), reumatizama, kao i raznih kožnih obolenja…  

Banja Lopatnica je na umereno kontinentalnoj klimi, a na  samo sto metara od banje nalazi se reka u kojoj se nalaze pastrmke Potočare (autothona vrsta)  kao i rakovi i vidre .

Sve je na vodi, tako da, ako vam je potreban lep i opuštajući odmor, onda je Banja Lopatnica pravi izbor za vas.

A kako je trenutno zavladalo stanje korone, kada treba birati gde na odmor, PRAVA preporuka za vaš odmor i relaksaciju je BANJA LOPTANICA.

Posetite ovu banju, provedite odmor u njoj, i iskoristite pogodnosti lekovite vode.

Dobrodošli u Banju Lopatnicu!

PRATITE NAŠ PORTAL I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

PRIJATELJ  TEKSTA

PRETHODNE VESTI

ODMAH, ALI ODMAH KLIK NA PESMU