MOŽE JEDNA KAFICA SA GRAND KAFA DEDA MRAZOVIMA?

  • PR tekst

28/11/2018

Svi već dobro znamo da pravo novogodišnje raspoloženje i trenuci uživanja počinju tek kada nas posete Grand kafa Deda Mrazovi, uz poznate zvončiće i omiljeni i miris i ukus Grand kafe…

href=“https://www.facebook.com/grandkafa/“ target=“_blank“ rel=“noopener“>Foto: facebook-Grand Kafa

A ove zime, poznati Deda Mrazovi Grand kafe upotpuniće prazničnu atmosferu u gradovima širom Srbije. U subotu 1. decembra, Novogodišnji Grand kafa karavan stiže u Čačak ispred Roda marketa, gde će veseli Deda Mrazovi od 11h do 18h doneti pravu prazničnu atmosferu, kroz bogat program za posetioce svih uzrasta. Zimska magija doneće svojevrsno raspoloženje koje smo čekali čitave  godine!        

U prazničnom duhu, svi posetioci će moći da učestvuju u radionicama za pravljenje ukrasa, fotografišu se sa Deda Mrazovima, dobiju poklone, uživaju uz sviranje i pevanje novogodišnjih pesama, a ceo program uveličaće kićenje jelke koje ima posebnu čar.


Svi prisutni će zajedno sa Deda Mrazovima moći da ukrase jelku Grand kafa šoljicama na kojima će sami ispisati novogodišnje poruke. Tako okićena jelka naći će svoje mesto u Ustanovi za dnevni boravak dece, mladih i odraslih sa smetnjama u razvoju „Zračak“ u Čačku.    

Novogodišnji Grand kafa kamion podeliće i poklone uz kupovinu Grand kafe Gold. Posebno slatke doživljaje doneće novogodišnja pinjata napunjena slatkišima i Grand kafom Gold. Hladne zimske dane ugrejaće sveže pržena i mlevena Grand kafa koja je besplatna za sve posetioce. 

Dođite na pravu novogodišnju kaficu i druženje sa Grand kafa Deda Mrazovima ispred Roda marketa, Braće Spasić bb!

I miris i ukus – i srećni praznici!

DRUŠTVO VESTI GRADA ČAČAK