Mladi reprezentativac OR Srbije, Aleksandar Okolić, iznenadio mlade Jovčane zanimljivim poklonima !!!

  • Autor: MEDIA PS

09/07/2019

Ćuprija, Jovac-Mladi koji žive u selu Jovac skoro svake večeri se skupljaju na sportskom terenu u dvorištu osnovne škole koju pohadjaju osnovci iz ovog sela.

Foto: Selo Jovac

Ono što može jedino da ih spreči u tome da se okupljaju u dvorištu seoske škole jeste loše vreme i kiša. Oni se tu sakupljaju da bi igrali odbojku, fudbal, košarku…

Osim što se bave sportom, oni se tako i druže i često u ovo dvorište dodju i deca iz susednih sela, i tako se šire poznanstva, a tu se radjaju i prve ljubavi.

Mladi Jovčani često organizuju uveče i takmičenja i kratke turnire i tako podstiču i sportski duh.


taxi stara carsija4-2 (490 x 145)
taxi stara carsija4-1 (490 x 145)
taksi 1 (600 x 154)
taksi 5 (600 x 154)
taksi4 (600 x 154)

Foto, video: Selo Jovac

Ono što je nama privuklo pažnju je to što su se admini stranice Selo Jovac pohvalili na svom facebooku da im je od mladog reprezentativce Srbije, Aleksandra Okolića stigao poklon u vidu nekoliko dresova naše reprezentacije sa grbom i zastavom naše zemlje.

Mladi Okolić je u paketu koji je poslao, ostavio i prelepu poruku punu optimizma u kojoj stoji: NE POSTOJE OGRANIČENJA. ŠTO VIŠE SANJATE, TO VIŠE DOBIJATE! S ljubavlju, Aleksandar

Samim tim on je dao podsrek mladim sportistima iz ovog sela ćuprijske opštine da se bave sportom što više i uvek kada mogu, držeći se krilatice- U zdravom telu zdrav duh.

Ono što nam ostaje je da se i mi zahvalimo mladom Aleksandru na ovom gestu i sigurni smo, pošto je Ćuprija poznata u svetu kao grad sporta, da će se i u reprezentacije Srbije naći i neki mladi sportista iz Jovca, kao što su to već Snežana Pajkić, Dragan Zdravković, Vera Nikolić, svi iz Ćuprije, kao i mlada odbojkašica Stefana Veljković iz Senja, i mnogi koje će ova opština tek iznedriti.

DRUŠTVO VESTI GRADA ĆUPRIJA