Ljilja Čolić iz Ljubesela kod Topole želi da zahvali svim dobrim ljudima na pomoći !!!

  • Autor: Dragana Marinković

14/02/2021

O Ljilji Čolić, vremešnoj starici i hrabroj majci pisali smo više puta.Ova žena sama brine o svojih dvoje odrasle dece, Jeleni(46) i Aleksandru(48) koji boluju od teške bolesti Morbus neuroni motori(bolest motornog neurona).


Foto: Dragana Marinković

Ljilja nas je pozvala kako bi se zahvalila svim dobrim ljudima koji joj pomažu. Dok pričamo sa Ljiljom čuju se bespomoćni krici njenog sina Aleksandra. Ova hrabra žena sa mukom kaže: „Čuješ Dragana Acu kako kuka, uopšte mu nije dobro“.Ma koliko puta ovo da se čuje, čoveku je teško.

Ljilja nastavlja:“Želim da se zahvalim svim dobrim ljudima koji nam pomažu, i anonimnim i onima što mi se jave i predstave. Najveću zahvalnost dugujem Srđanu Srećković i  Milovanu Reljić (Mile Pile) koji su uvek tu da pomognu. Iz Kluba penzionera pomažu koliko mogu. Želim posebno da se zahvalim jednoj godpođi koja nam je mnogo pomogla. 

U pitanju je Tamara Nikezić, solistkinja Beogradske opere. Ona  nam je uplatila 20000 dinara, a obećala  da će da nam uplati i za metar drva. Godpođa Tamara me zove svakodnevno, saoseća sa mnom u mojoj muci. Meni to mnogo znači.“  


Kontaktirali smo Tamaru Nikezić.

„Ovo ne radim niti da bih se reklamirala na ovaj način, niti je za ovakve stvari potrebna zahvalnost. 

Nadam se da će se probuditi svest kod ljudi i da ne gledaju samo sebe nego da pruže pomoć i drugima.“

Ako ste i vi u mogućnosti da pomognete novčano ovoj porodici, to možete uraditi uplatom na sledeći račun:160-5300100242763-92Aleksandar ČolićBanka Intesa

DRUŠTVO VESTI GRADA TOPOLA