Ćupričanka Vasilisa Milojković, učenica osmog razreda OŠ „Vuk Karadžić“ dobitnica Svetosavske nagrade

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: MEDIA PS

Vasilisa Milojković, učenica osmog razreda OŠ „Vuk Karadžić“ je neko o kome se zadnjih par dana dosta piše.

Foto: Dragana Blagojević

Njen tekst o ekologiji i Ćupriji “Ćuprija, most prirode i zdravlja“ objavljen je na teritoriji Vojvodine o čemu smo pisali.

Povezani tekstovi: RAD VASILISE MILOJKOVIĆ, UČENICE OŠ „VUK KARADŽIĆ“ IZ ĆUPRIJE, OBJAVLJEN U ČASOPISU „ČUVARI RAVNICE“

A Ćuprijom je se danas proširila vest da je Vasilisa dobila Svetosavsku nagradu koju svake godine Ministarstvo prosvete i obrazovanja dodeljuje najuspešnijim učenicima i nastavnicima za izuzetna postignuća u oblasti obrazovanja i jedna je od malog broja predstavnika sa teritorije ove opštine koji su nagradu dobili povodom proslave Svetog Save.

„Preponosni smo jer je priznanje najvišeg ranga stiglo u našu školu. Još jednom smo potvrdili da smo među najboljima, a oni koji se bave obrazovanjem znaju šta ova nagrada predstavlja. Sve čestitke upućujemo našoj Vasilisi, i zahvalnost što je svojim uspesima na najbolji način predstavila i našu školu i naš grad a pohvale i nastavnici Dragani Blagojević kao predlagaču i autoru pisma obrazloženja predloga, i nastavniku Dušanu Petkoviću za pomoć mentoru – predlagaču“, rekla je direktorka OŠ „Vuk Karadžić“, Vesna Vijorović.

Vasilisa je učestvovala na mnogobrojnim opštinskim i republičkim takmičenjima i osvojila je ogroman broj nagrada.

Nastavnica srpskog jezika Dragana Blagojević je predložila i napisala pismo obrazloženja predloga, a nastavnik Dušan Petković je pomagao mentoru – predlagaču u realizaciji predloga za Svetosavsku nagradukao što je istakla direktorka ove škole.

Foto: Dragana Blagojević

Bravo Vasilisa na ovom velikom uspehu i časti, i čestitke nastavnicima Dragani Blagojević i Dušanu Petkoviću, kao i direktorki Vesni Vijorović koji su i ovog puta stali iza Vasilise i podržali je u daljem radu i napretku, kao i do sada, a mi ćemo da nastavimo da pratimo njen napredak i pišemo o tome.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

DRUŠTVO SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA ĆUPRIJA