BORIM SE ZA SVAKI UDAH I ZA SVAKI NOVI DAN, ALI SE NE PREDAJEM !!!

27/08/2021

Sećate se doktorke Ane Jaćimović iz sela Krežbinca kod Paraćina, o kojoj smo svi pisali, i pozvali ljude da joj pomognu da pobedi u borbi sa rakom. Očigledno, nedovoljno.

gure>

BORIM SE ZA SVAKI UDAH I ZA SVAKI NOVI DAN, ALI SE NE PREDAJEM !!! 1-1

Pogledajte fotografije Dr.Ane Jaćimović pre godinu dana i sada, iako je svesna težine svoje bolesti ona ni sada ne skida osmeh sa lica.

 

Doktorki Ani, hrabroj mladoj ženi, koja hrabro gleda svojoj bolesti u oči, stanje se pogoršalo. Rak se vratio, napao jetru, i širi se.

Napada podmuklo i brzo. Ana je nežna i krhka devojka, koja se bori sa opakom bolešću već neko vreme, i, kada se činilo da će terapije u Turskoj pomoći, i da je pobeda blizu, odjednom se stanje pogoršalo.

Lečenje doktorke Ane, njena terapija i bolnički troškovi, veoma su skupi, sve je stavljeno na kocku, pa i njen život. 

Svaki naš SMS  811 na 3030  je šansa za Anin život. 

Pogledajmo realnosti u oči, za Anino lečenje potreban je veliki novac, a Ana to nema, pokažimo humanost i pomozimo Ani da živi. 

 Život nema cenu.  Pomozimo Ani ODMAH bar jednim SMS-om.  811 na 3030.

Uveličaj fotografiju samo jednim klikom

Sada su je lečili u jednoj beogradskoj klinici, terapije su skupe, Ana se bori, i kada god bi se čuli sa njiom da vidimo kako je, uvek je bila puna optimizma, nasmejana, puna nade i vere…da će pobediti, da će se vratiti svom poslu, da bude lekar, da leči i pomaže… 


Videli smo njenu objavu na facbooku i odmah pozvali Anu. Ali, ovog puta, jedva se javila na telefon, glas tih, promukao, tuga u glasu prosto curi kroz telefon i ubija.. A ona ne gubi nadu, i šalje poruku, jer, nema glasa, ni ona, ni mi…

Piše nam: 

„Rak se proširio. Za par dana mi se jako pogoršalo stanje. Otkazala mi je jetra. Ugradili su mi hepatobilijarni stent. 

Lekari kažu da sam jedna od milion preživela. Izmučena sam. Slaba. 

Sad se borim i sa rakom i sa jakim terapijama. Samo da izdržim. Borim se za svaki udah i za svaki novi dan. Ali se ne predajem“.


Ana, devojka puna optimizma i volje za životom, hrabra, jaka, ne želi da moli, jer zna da je puno mladjih od nje kojima isto treba pomoć…

Ali, tu smo svi mi koji želimo da vidimo onaj stari sjaj u Aninim očima, širinu osmeha, toplinu koju širi svojom pojavom…

I vi, svi koji je znate lično, ili preko novina, molimo vas, ako vam ovaj apel privuče pažnju, odvojite vremena da pošaljite poruku za Anu, mladu, hrabru doktorku, pošaljite 811 na 3030.

Pozivamo i druge medije da apeluju da se pomogne doktorki Ani, da ozdravi, da leči.

VAŠ MINUT PROVEDEN SLANJEM BAR JEDNOG SMS-a , ANI ZNAČI ŽIVOT.

ANA NE MOŽE VIŠE DA ČEKA – POMOZIMO DR ANI DA SUTRA ONA POMOŽE DRUGIMA !!!

pošalji SMS  811 na 3030

kao i uplatama na

dinarski račun: 160-6000000069918-09

i devizni račun: 160600000006992682

 – BUDI HUMAN-

IBAN: RS35160600000006992682

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

DRUŠTVO VESTI GRADA PARAĆIN