VIC DANA- ŠTA muškarci žele…USTVARI…..!!!

 
03/01/2018

Kad sam imao trinaest godina, nadao sam se da ću jednog dana imati devojku.
– Sa šesnaest godina imao sam devojku, ali nije imala strasti, pa sam zaključio da mi treba strastvena devojka sa životnim žarom.
– U srednjoj školi sam se zabavljao sa strastvenom devojkom, ali je bila suviše emotivna. Sve je bilo dramatično, bila je kraljica drame, celo vreme je plakala i pretila samoubistvom. Tada sam zaključio da mi je potrebna devojka sa stabilnom ličnošću.

trong>- Sa 23 godine sam našao vrlo stabilnu devojku, ali je ona bila dosadna. Bila je potpuno predvidljiva i nikad se nije uzbuđivala ni oko čega. Život je postao toliko dosadan da sam zaključio da mi treba malo uzbudljivija devojka.
– Sa 27 godina sam našao uzbudljivu devojku, ali nisam mogao držati korak s njom. Jurila je od jedne stvari do druge, nikad se nigde ne zadržavajući. Činila je lude iznenadne stvari i činila me je isto toliko jadnim koliko i sretnim. U početku je bila zabavna i vrlo energična, ali nije imala nikakav pravac. I tako sam odlučio da nađem devojku koja ima jasne ciljeve.

– Kad sam napunio 31 godinu, našao sam pametnu, ambicioznu devojku, koja je stajala čvrsto na zemlji i nju sam oženio. Ona je bila toliko ambiciozna da se vrlo brzo razvela od mene i uzela mi sve što sam imao.
– Sada sam malo stariji i mnogo mudriji i tražim samo devojku sa dobrim dupetom i velikim sisama.

PRETHODNA DVA VICA


VIC DANA- ŠTA muškarci žele…USTVARI…..!!!

03/01/2018