VIC DANA-Ono sto ti ne želiš!!!

VIC DANA-Ono sto ti ne želiš!!!

13/07/2017

Žena se jednog dana vratila ranije sa posla i zatekla je muža u krevetu sa drugom, tanjom mladom ženom. Kao što je bilo očekivano, žena se razbesnela.

“Svinjo! Kako si mogao to da mi uradiš!”, vikala je. “Uvek sam ti bila verna. Uzimam djecu i napuštam te! Pripremi se za gadan razvod!”

Muškarac je pokušao da je smiri: “Draga, molim te sačekaj, objasniću ti sve. Samo me saslušaj minut, molim te”. “U redu”, rekla je žena kroz suze, “ali ovo će biti poslednje reči koje si mi rekao!”

Muškarac je udahnuo duboko i počeo: “Vozio sam se kući sa posla i stao sam na semaforu. Prišla mi je ova mlada žena i pitala me da li mogu da je povezem. Izgledala je bespomoćno, da nisam mogao da je odbijem”

“Primetio sam da izgleda veoma mršavo i odeća joj je bila prljava. Rekla mi je da ništa nije jela danima. Odlučio sam da je dovezem kući i kada smo stigli, dao sam joj pečenje koje si pekla sinoć, a nisi htjela da jedeš da se ne bi udebljala”

“Onda sam joj ponudio da se istušira i utopli. Dao sam joj staru odeću i farmerke koje nikada nisi nosila, jer si mislila da bi ti u njima zadnjica izgledala previše velika”

“Dao sam joj i privlačnu bluzu koju ti je poklonila moja sestra za Božić. Nikada je nisi obukla, jer nisi podnosila moju sestru”

“Onda sam našao i one skupe cipele koje nikada nisi nosila jer je neko na poslu imao iste kao tvoje”

Zaustavio se na momenat, udahnuo duboko i nastavio: “Bila je toliko zahvalna za pomoć i velikodušnost. Kada sam je odveo do vrata da je ispratim, okrenula se ka meni i obratila mi se”

-“Da li imaš još nešto što tvoja žena više ne želi?”

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

VIC DANA