Poslovni i pravni fakultet Univerzitet Union „Nikola Tesla“ iz Beograda otvorio je svoja vrata studentima i u Ćupriji!!!

 

29/11/2017

Poslovni i pravni fakultet je visokoškolska ustanova koja obrazuje kadrove za rukovodeće poslove na naučnom i stručnom području poslovnog menadžmenta i prava i na osnovu dosadašnjih rezultata je opravdao svoje postojanje u našem visokoobrazovnom sistemu.

kultet za industrijski menadžment je osnovala Kompanija “MENADžMENT PLUS” iz Kruševca i otpočeo je sa radom 2002. godine, po dobijanju Rešenja Ministarstva prosvete i sporta Republike Srbije.Prvobitan Nastavni plan i program Fakulteta je obuhvatao osnovne i poslediplomske studije iz industrijskog menadžmenta. Osnovne studije su organizovane u četvorogodišnjem trajanju, na kojima su školovani diplomirani industrijski menadžeri na proizvodnom, informatičkom i ekonomskom usmerenju. Poslediplomske studije su obuhvatale specijalističke i magistarske studije.

Krajem 2016. godine Fakultet za poslovno industrijski menadžment menja poslovni naziv u POSLOVNI I PRAVNI FAKULTET, i dobija novu dozvolu za rad od Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

U Ćupriji se vrši upis studenata i studiranje u školsku 2017/18. godinu.

-Na 1 godinu studija i prelazi sa drugih visoko školskih ustanova na 2,3,4 godinu

-Upis studenata na

MASTER studije

DOKTORSKE studije

Smerovi

Poslovni i Pravni fakultet Univerzitet Union Nikola Tesla Beograd
-Pravo (diplomirani pravnik i master pravnik)
Poslovni menadžment ( diplomirani i master)
Informatika ( diplomirani ing. infor. i račun.)
U najavi novi smer – poslovna ekonomija!
Upis na sve godine studija

Za više informacija o mogućnosti upisa, prebacivanju ili nastavku studija po završetku studija na višim i visokim skolama pozovite kontakt

Zoran Trailović       060 6477555.

Fakultet – konsultacioni centar se nalazi na adresi

Udruženje zanatlija, ulica Karadjordjeva 63, Ćuprija

NAJNOVIJE VESTI

SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA ČAČAK VESTI GRADA ĆUPRIJA VESTI GRADA JAGODINA VESTI GRADA PARAĆIN