Dragan Jovanović sa direktorom eps-a ogranka za Arandjelovac i Topolu, obišao više sela u opštini Topola

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

MEDIA PS

Topola- Narodni poslanik u skupštini republike Srbije, Dragan Jovanović, danas je sa direktorom eps-a ogranka za Arandjelovac i Topolu Nenadom Zlatkovićem i inženjerom Nikolom Kruščićem, obišao više sela u opštini Topola gde su predvidjeni radovi na niskonaponskoj mreži i rekonstrukcija dalekovoda.

Odmah na početku obišli su selo Ovsište gde će se raditi potpuna rekonstrukcija u Jošanici, 2 izvoda sa više od 100 stubova. Takodje će biti uradjena rekonstrukcija dalekovoda Natalinci – Pavlovac – Budžići koji zadaje velike probleme meštanima i česte nestanke struje.

U selu Vojkovci radiće se 4 izvoda (izvod ka česmi, Vesići, Aleksići i Pantići), dok je u Donjoj Trnavi – Rankovici i Miloradovići, predvidjeno podizanje 33 stuba.

U selu Jarmenovci zaseok Savići i Pantići, stubovi podignuti pre 4 godine fale još 2 stuba i kabliranje biće do kraja meseca maja završeno, naveo je Jovanović na svom facebook profilu.

Jovanović je takodje naveo da je sve gore navedeno predvidjeno iz sredstava samoga eps-a. dok su u program naknadno ubacili i sledeće pravce.

Tako da ce završetkom ovih radova vise od 90% niskonaponske mreže biti pod betonskim stubovima u Opštini Topola.

Visina ukupnih ulaganja samo u niskonaponsku mrežu biće viša od 80.000.000 din. Predvidjena je i izgradnja novih velikih trafostanica jedna na potezu Krćevac – Belosavci i druga u Natalincima kako bi se Topola potpuno rasteretila.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA TOPOLA