Ćuprija 31.jula postaje centar gastronomskog uživanja-Izuzetno interesovanje za „Crevarijadu“

PR tekst JOŠ NIJE KASNO – UPIS JE U TOKU !

Autor: MEDIA PS/S.P.

Ćuprija- 31. jula Ćuprija će postati gastronomski centar na jedan dan. Naime, u nedelju, 31. Jula, održava se 13. po redu Crevarijada za koju vlada veliko interesovanje.

Kako smo saznali, do sada je prijavljeno 40 takmičarskih ekipa, a to već sada govori da će se u Morarvskom parku održati odlična „gastronomadska žurka“.
Ali da bi sve bilo upotpunjeno kako treba, za dobro raspoloženje prisutnih pobrinuće se estradni umetnik Željko Šašić.

Zamenik predsednika Opštine Ćuprija, Vladimir Vasiljević, pozvao je Ćupričane i uopšte, kako se izrazio, ljude dobre volje iz svih krajeva da u nedelju, 31. jula, dođu na manifestaciju i učine je boljom od svih prethodnih.
Vasiljević je takodje rekao : „Očekujemo ono što smo zbog pandemije propustili unazad dve godine – veliki broj ekipa, lepo druženje, lepu zabavu, dobar ukus i uživanje uz Željka Šašića. Želim da kažem lično, a i ispred lokalne samouprave, da mi je drago što smo opet na onom starom putu i radujem se kao da manifestaciju organizujemo prvi put a ne trinaesti, i uveren sam da će i pored simbolike koju ovaj broj nosi, ovogodišnja „Crevarijada“ da bude izuzetno uspešna“.
Obraćajući se novinarima, direktorka Turističke organizacije Ćuprija, Jelena Petrović istakla je :
“Izuzetno interesovanje vlada za predstojeću „Crevarijadu“, koja će biti održana u nedelju, 31. jula, zvanično sa početkom u 17 sati. Već je prijavljeno 40 takmičarskih ekipa”.
Direktorka Turističke organizacije Ćuprija, Jelena Petrović, takodje je obavestila kapitene ekipa da će 28. jula od 10 do 12 sati, u restoranu Gurman „Ćaka“ moći da podignu po pet kilograma crevaca, koliko po propozicijama takmičenja i sleduje svakom od prijavljenih timova.
Svoj pečat i lepotu ove 13. po redu Crevarijade daće kulturno-umetnička društva – ćuprijski „Železničar“, krušarska „Mladost“, kao i folklorne grupe iz Ruminije i Bugarske, što će ovoj Crevarijadi dati još veći sjaj.

Važno je napomenuti da su pripremljene nagrade za apsolutnog pobednika, kao i za prvoplasirane ekipe, ali isto tako i za najkreativnije uređen štand i ono najlepše -najmladju ekipu.
Organizator 13. po redu Crevarijade je Turistička organizacija Ćuprija, dok je generalni pokrovitelj Opština Ćuprija.

Naša preporuka je da poslednji vikend u julu mesecu iskoristite tako što ćete posetiti Ćupriju, tačnije 31.jula budete deo ove velike gurmanske i zabavne manifestacije.

PRATITE NAŠ PORTAL I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

VESTI GRADA