Veliko interesovanje za fudbalerku ŽFK „Karadjordje“ iz Topole!!!

  • Autor: Dragoslav Spasić

11/01/2018

Topola- Dobrim igrama u ŽFK „Karađorđe“ iz Topole, kapiten ekipe i najbolja igračica Topolskog kluba, Aleksandra Stanojević, izazvala je veliku pažnju sportske javnosti.

trong> Posle osvajanja dva pehara kupa FSRZ Srbije u zadnje dve sezone i briljantnim nastupima u Prvoj Ligi Srbije za fudbalerku iz Topole se interesuju menadžeri raznih klubova širom Evrope .

Pored velike odanosti klubu,  gde je i kapiten, a pored toga i trener mlađih kategorija, Aleksandra je u velikoj dilemi da li karijeru nastaviti u nekom drugom klubu ili ostati u ŽFK „Karađorđe“. Pauzu u prvenstvu kapiten ŽFK „Karadjordja“  iz Topole, Aleksandra Stanojević iskoristila je  da se potpuno oporavi nakon obnovljene povrede zgloba tokom jeseni.


20171029_135558
20171105_135819
20171105_162217
SPALE61

foto Dragoslav Spasić

Aleksandra Stanojević je dala eksluzivnu izjavu našem novinaru Dragoslavu Spasiću :   ,,Bile smo u deficitu sa igračkim kadrom pa sam nekoliko kola odigrala povredjena. Sada je sve u redu individualno i sa igračicama treniram već neko vreme. Moje igre nisu prošle nezapaženo pa imam dosta ponuda iz zemlje, a interesovanje su pokazali klubovi iz Rumunije i Grčke. Moj klub se osetno pojačao u zimskoj pauzi sa 5 kvalitetnih fudbalerki. Tako da ću uskoro doneti odluku da li ostajem u Topoli ili se okrećem novim izazovima“.

SPORT VESTI GRADA TOPOLA