U Topoli otvorena prva bezkontaktana perionoca CAR WASH-KRISTAL PROKIĆ

  • Autor: Saša Prokić

04/02/2019

[views]

Topola-Ako ste ikada morali oprati Vaš auto za kratko vreme, bez čekanja na perionicama, a da to opet bude kvalitetno i čisto, a uz to i za mali novac, obaveštavamo Vas da je u Topoli pre par dana tačnije u sredu 11.7.2018.god otvorena Auto perionica CAR WASH –KRISTAL PROKIĆ koja će vam to omogućiti..

Perionica CAR WASH-KRISTAL PROKIĆ je jedna od tehnički najuredjnijih perionica sa vrhunskom nemačkom hemijom, za bezkontaktno pranje. 

Da bi ste se malo bliže upoznali sa ovim vidom pranja vozila najbolje je lično isprobati, a za detaljna objašnjenja kako perionica funkcionise radnik na perionici ce Vam pomoći.

 Naime, vozilo se pere tako što se nanosi bezkontaktni šampon na prljavi ili prethodno pokvašeni deo odozdo nagore… a onda vodom pod visokim pritiskom isperete Vaše vozilo.

Perionica ima 5 programa pranja: 1.Insekti i felne, 2.pranje vrućom vodomod 60 stepeni, 3.ispiranje sa osnovnom vodom, 4. zaštita laka(viskiranje), 5.visoki sjaj..

Kako do CarWas – Kristal Prokić  pogledajte ispod na Google mapi

prokic 221-(800 x 125)
k.p.12345- (800 x 125)
car was1
car was3
car was5

Jednim klikom uveličaj sliku

Novina  na našim prostorim pogotovo u centralnom delu Srbije gde se nalazi Topola, je što se tice plaćanja usluga postoji mogucnost plaćanja preko žetona (na menjačnici koja se nalazi na perionici ubacite onoliko novca za koliko želite da operete Vaš auto (minimum je 50 din) i automat Vam izbaci žetone), a postoji mogucnost da direktno platite u boksu (tako što ubacite onoliko novca za koliko želite da operete auto u akceptor).  

Čim izvršite uplatu i pritisnete neki od programa, vreme počinje da teče… 

 Za 50 dinara možete kupiti 100 sekundi vremena…

prokic 221-(800 x 125)
k.p.12345- (800 x 125)

Takodje , Auto perionica CAR WASH –KRISTAL PROKIĆ nudi samouslužno usisavanje vozila, i radi po sličnom principu kao pranje, s tim što ne postoje programi,  već,  čim uplatite novac- vreme počinje da teče. 

Perionica poseduje dva usisivača.  Za 50 dinara možete kupiti 300 sekundi vremena.

Ovo je samo ukratko, a kao što smo na početku teksta pomenuli, tu su radnici iz perionce CAR WASH-KRISTAL PROKIĆ koji će Vam rado pomoći i dati  bliža upustva da iz  perionice Vaš četvrotočkaš izadje u prelepom stanju.

CAR WASH – KRISTAL PROKIĆ nalazi se u ulici Bulevar Vožda Karadjordja BB (preko puta šivare)

Kontakt telefon za sve bliže informacije      060-743-0-499       Goran


VESTI GRADA TOPOLA