U porodici Karić iz Topole, 13.oktobra se slavi verovali ili ne čak četiri rođendana !!!

09/11/2021

Ivica Karić je neko ko je u opštini Topola poznat kao veliki sportista, čiji uspesi u sportu nisu mali.

Foto: Ivica Karic

 Ovaj veliki sportista je porodičan čovek i sa suprugom Zoricom ima  troje dece, ali, pored sporta, Ivica je odbornik u opštini Topola ispred GG „Novi ljudi za bolju Topolu“. 

Ali, ova lepa priča o porodici Karić zanimljiva je po tome što je u za ovu porodicu 13. oktobar veliki dan.

Naime, od ove godine 13. oktobra se slavi, verovali ili ne, čak četiri rođendana.

Ivičina tašta, Lidija Urošević, rođena je 13. oktobra 1963. godine, ona je  13. oktobra  1982. godine rodila ćerku Zoricu Urošević, inače Ivičinu suprugu.

Foto: Ivica Karic

E, sada ide onaj još lepši deo!

13. oktobra 2021. godine Ivičina supruga Zorica na svet donosi svoje treće dete, sina Alekseja, koji je upotpunio porodični događaj za 13. oktobar.


Ali, kao što smo na početku napisali, 13. oktobar je itekako lep dan za porodicu Karić jer je i Ivičina sestra Jelena rođena 13. oktobra 1998. godine.

Ovo je još jedna neverovatna priča iz  male Topole, možda je Topola mali grad, ali da se u ovom gradu podno Oplenca mogu ispričati itekako lepe priče,  a jedna od njih je i ova o 4 rodjendana u istom danu (sreda) , istog datuma  u jednoj porodici.

Naš portal Ivici u njegovoj porodici, i da budemo malo pristrasni, posebno malom junaku Aleksiju, koji se rodio pomenutog datuma,  želi puno sreće, uspeha i zdravlja.  


MOZAIK ŽIVOTA VESTI GRADA TOPOLA