U PONEDELJAK i SREDU dodela pehara ŠAMPIONIMA !!!

  • Autor i foto: Dragoslav Spasić

01/04/2018

[views]

Topola- U ponedeljak (02. 04. 2018) sa početkom u 19.30h u sali Osnovne škole na zadnjoj utakmici prvenstva regiona Zapadne Srbije u futsal ligi biće uručen šampionski pehar ekipi ,,Oplenac“ iz Topole.

trong>Zamolili smo trenera šampiona Zorana Mitrovića za kratku izjavu:
„Zadnja je utakmica ove sezone, dolaze čelnici Zapadne Srbije da uruče pehar. Nadamo se da smo uspešnim igrama ove sezone doprineli popularizaciji ovog sporta. Najefikasniji smo procentualno napad u svim ligama futsala u Srbiji, počev od prve lige pa do svih ostalih sa prosekom od preko osam golova po utakmici“ završio je svoju izjavu trener šampiona.

U SREDU JOŠ JEDNA DODELA ŠAMPIONSKOG PEHARA ŽENSKOJ ODBOJKAŠKOJ EKIPI (ŽOK „KARAĐORĐE“ IZ TOPOLE)

U 19 časova u sali u Srednjoj školi odigraće se zadnja utakmica prvenstva Regionalne Lige sa ŽOK „RAVNO“ iz Ćuprije. Čestitamo titule i pozivamo publiku da proslave sa našim igračima futsala i odbojkašicama šampionske titule.

Izjavu za našu novinsku agenciju je dao u ime odbojkašica Radiša Manojlović: 

„Sreda će biti najradosniji dan u nedelji za naše odbojkašice,  igra se zadnje kolo lige sa ekipom „RAVNO “ iz Ćuprije od 19 časova i svečani trenutak uručenja šampionskog pehara našim odbojkasicama za osvojenu titulu prvaka MRL lige.

Dolazi nam jedna veoma jaka ekipa sa kojom smo ove sezone vodili bitku za prvo mesto.Ovim putem bih sve zamolio da u sredu dodjete da uživate u utakmici i proslavi naših devojaka sa šampionskim peharom i da im kažemo hvala za svaku kap znoja koju su prolile za boje kluba“.

VESTI GRADA ĆUPRIJA VESTI GRADA TOPOLA