U organizaciji Milice Milovančević nova radionica za decu

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Filip Marković

Nakon tri uspešno organizovane slikarske radionice za decu po nazivom „Senčenje“ , lokalna umetnica iz Topole, Milica Milovančević, organizuje novu radiocu u prostorijama Gradske biblioteke „Radoje Domanović“ u Topoli 04.03.2023. godine, od 16h do 17h.

O tome kako su prošle dosadašnje radionice, da li ima dosta pitanja mališana, kako kapiraju slikarstvo i da li ima neki mališan koji je bas talentovan govorila nam je Milica:

F.M.: Milice, da li će se radionice nastaviti često da se održavaju?

M.M.: Hoće. Radionice će se održavati u našoj gradskoj biblioteci. Zahvaljujem se Opštini Topoli, našoj biblioteci i Udruženju mladih na ogromnoj podršci koju mi pružaju. Biće organizovane i izložbe dečjih radova sa ovih radionica. A uskoro će i „Dečja iskra na delu“ koju, moram priznati, sa nestrpljenjem iščekuju mališani, biti izlagana našem širem auditorijumu.

F.M.: Kako su prošle prethodne radionice?
M.M.: Radionice su prošle odlično. Polako se upoznajem sa likovnom psihologijom svakog deteta. Zadovoljna sam zaista i mislim da naša deca zaslužuju dosta umetničkog opusa.

F.M.: Ima li talentovanih mališana?
M.M.: „Primetila sam talentovane mališane koji su već počeli da pokazuju ljubav prema senčenju i crtežu. Radimo zajedno, korak po korak i polako se snalazimo u određenim koracima senčenja. Objasnim im sve što je potrebno, a onda se baš iznenadim rezultatima“.

Radujemo se svim Miličinim uspesima i želimo joj uspeh u daljem radu.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

VESTI GRADA VESTI GRADA TOPOLA