U opštini Topola potpisani ugovori o stipendiranju-74 studenta steklo je pravo na stipendije

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Izvor: O.Topola/Filip Marković

Topola- 27.febrara u skupštinskoj sali Opštine Topola ugovore o stipendiranju potpisali studenti koji su ispunili uslove o stipendiranju za školsku 2022/2023 godinu.

Foto: facebook-Opština Topola

Ugovore je u ime Opštine Topola potpisao predsednik opštine Vladimir Radojković i uručio ih zajedno sa zamenikom predsednika Mirkom Radovanovićem. Pravo na stipendije u ovoj školskoj godini steklo je 74 studenta. Visina stipendija iznosi 5500 dinara mesečno, navodi se na sajtu opštine Topola.

Predsednik Radojković je najpre čestitao studentima na ostvarenim stipendijama. Naglasio je da su oni to i zaslužili i poželeo im da nastave sa uspešnim rezultatima i na taj način ostvare svoje životne ciljeve. Opština će nastaviti i ubuduće da podržava ovakva i slična ostvarenja svojih učenika.

Među stipendistima se nalazio i Đorđe Gojković, student četvrte godine Prava, apsolutni pobednik na nedavno održanom prestižnom takmičenju u besedništvu koje neguje i organizuje Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu, sa temom “Uči, pa ćeš, možda, imati!”.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

VESTI GRADA TOPOLA