U okolini Topole otkrivena laboratorija za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima !!!

  • Hronika Srbije

24/05/2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja kriminalističke policije u Kragujevcu, intezivnim operativnim radom, otkrili su laboratoriju za uzgoj marihuane sa 1.084 stabljike i uhapsili U. J. (1994) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.


Prilikom pretresa kuće i drugih prostorija koje je osumnjičeni koristio u okolini Topole, pored zasada marihuane, težine 160 kilograma, pronađeno je i tri kilograma suve marihuane koja je, kako se sumnja, bila namenjena daljoj prodaji, oprema za uzgoj marihuane i novac u raznim valutama za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.

t3 (600 x 384)
t2 (600 x 384)


Takođe, policija je pronašla i pištolj sa prigušivačem i okvir sa dva metka, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

HRONIKA VESTI GRADA TOPOLA