TURNIR U MALOM FUDBALU U D. Trnavi pod pokroviteljstvom Kompanije Milanović Inženjeringa

  • Autor i foto: Dragoslav Spasić

23/06/2019

[views]

Topola-D.Trnava- Održana je velika tradicionalna manifestacija koja je okupila 15 ekipa koje su se takmičile u igranju fudbala na travnatom terenu OFK Trnave i to sve u organizaciji i pod generalnim pokroviteljstvom Milanović Inženjeringa, firme čiji vlasnik je iz Trnave.

rong>Prvo mesto je ubedljivo osvojila ekipa ,,AMM Mališani“ čiji igrači su i radnici pomenute kompanije.Pored takmičenja prijavljenih ekipa prvu utakmicu su odigrala deca školskog uzrasta za koje je nastupala jedna devojčica koja je ostavila dobar utisak.Pre finalne utakmice je nastupio klub Ašihara,  a i održano je takmičenje u nadvlačenju konopca.

k.p.12345- (800 x 125)
prokic 221-(800 x 125)Pogledajte VIDEO snimak u kojim je ukratko snimljen kompletan turnir

Pre dodele priznanja učesnicima i gostima se obratio lično vlasnik Bratislav Milanović koji je pozdravio sve učesnike i posetioce i svečano najavio početak izgradnje novog stadiona i sportskog kompleksa za OFK Trnavu koji će biti jedan od najboljih u regionu. Sportski kompleks po rečima Milanovića bi bio urađen do avgusta sledeće godine a možda i pre .Takođe je najavio veliki spektakularni turnir i proslavu  naredne godine.

VESTI GRADA TOPOLA