TRIBINE U SALI OSNOVNE ŠKOLE U ZAVRŠNOJ FAZI!!!

  • Autor, foto, video : Dragoslav Spasić

13/02/2019

[views]

Topola-Bliži se dan kada će sala u OŠ „Karađorđe“ dobiti dugo očekivane tribine. U ovoj sali do sada nije bilo tribina a igra se republički rang takmičenja.

trong>Tu igra rukometni klub koji nastupa u prvoj rukometnoj ligi Zapad. Takođe svoje utakmice igra i ,,Oplenac“, Srpska liga u malom fudbalu, treniraju karatisti i odbojkaši.

Gledaoci će moći na civilizovan način da prate utakmice svojih ljubimaca jer sada to rade sa klupa pored samog terena čime ugrožavaju i bezbednost igrača.

k.p.12345- (800 x 125)
prokic 221-(800 x 125)


Još su radovi u toku. Urađena je čelična konstrukcija i postavljen krov. Tribine imaju četiri reda duž cele sale, plus stajanje, tako po našoj proceni su kapaciteta oko 400-500 gledalaca.

Ono što je upalo u oči vašem novinaru je da nema PRES kabine, mesta za snimanje i izveštavanje sa utakmica jer kada se skloni postojeći zid ostaju stubovi koji će smetati snimanju utakmica, te bi trebalo da postoji mesto za tu namenu gde nebi smetali stubovi.

Nadamo se da je projektant predvideo ovu bitnu stavku.

Naše kamere će uskoro biti i na svečanom otvaranju tribina i imaćete snimke sa lica mesta koji će vam prikazati ove raskošne i dugo čekane tribine .


SPORT VESTI GRADA TOPOLA