TAJNI OKOV – prvi singl mlade pop-rep Šumadinke !!!

  • Autor: Saša Prokić

07/12/2020

Aleksandra Petković iil ALEX PRINCEZA nedavno je snimila svoj prvi singl-TAJNI OKOV.


Alex je inače završila muzičku školu, ali je život vodio do sada u drugom smeru, baviila se maneknestvom veoma uspešno, a u medjuvremenu je postala mladi uspešni privatnik, ali ljubav prema muzici nije nikada prestala..

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

TAJNI OKOV, moj prvi singl, je nastao spajanjem više pozitivnih energija i ljudi koji su verovali u mene.

Sve što se tiče pesme i spota radjeno je baš onako kako sam ja htela, ali, ceo tim koji je radio na projektu, radio je kao jedan.

Svi smo verovali jedan drugom,“ rekla je Alex za naš portal MEDIA PS .

Inače, tremu pred kamerom nije imala, jer joj je u tome bavljenje manekenskim poslom mnogo pomoglo. Trebala je da ima ulogu u jednoj trenutno najpopularnijoj seriji, ali rešila je da svolju ljubav prema muzici stavi u prvi plan i uspela je ..

Iako dolazi iz srca Šumadije, tačnije iz Topole, gde ovaj fah muzke nije baš svojstven, i da se ne pamti da je nekada na estradnu rep scenu došao neko ko je iz ovog grada podno Oplenca a da se bavi ovakvom vrstom muzike.


Mnogi pevači su iz Šumadije danas velike zvezde , ali nema baš mnogo njih iz same Topole, koji se mogu pohvaliti tim epitetom a pogotovo u ovom muzičkom fahu.

Alex je verovala da će uspeti i ako se za nekog ko nije previše medijski forsiran, uspela je da za kratko vreme napravi solidan broj pregleda na youtube-u ..

https://www.youtube.com/watch?v=fLFlkgzPog0

Da biste čuli i pogledali spot i pesmu klik OVDE

Ova pop rep pesma na youtubu broji skoro 50 000 pregleda za nedelju dana, ali, u jedno smo sigurni, ALEX je neko o kome će se tek pisati, jer njeno vreme tek dolazi.

  Alex ne osvaja samo pesmom već i svojim izgledom. tako da se može reći da sa pravim razlogom nosi psedonim ALEX PRINCEZA..

A zašto baš ALEX PRINCEZA, e o tome ćemo drugi put, a do tada uživajte u njenom muzičkom prvencu…

ESTRADNI KUTAK VESTI GRADA TOPOLA