Promocija „Malog polja Pšenice“ u Topoli!

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Filip Marković

Topola- U gradskoj biblioteci „Radoje Domanović“ u Topoli 26.11.2022 od 18h održana je prva promocija knjige mlade autorke Anice Manojlović iz Blaznave kod Topole pod nazivom „Malo polje pšenice“.

Promocija „Malog polja Pšenice“ u Topoli!

Foto: Filip Marković

Naime, Anica Manojlović je iz Blaznave kod Topole pod nazivom „Malo polje pšenice“. ima samo 19.godina i kao što smo pre pisali ona je na prvom Pjesmoboju u Banjaluci prošle godine osvojila prvo mesto, a sada je bilo i vreme da nakon promocije u pomenutoj Banjaluci, upriliči to i svojim sugrađanima iz Topole!

Puna sala biblioteke gde se trazila stolica više i knjiga više. Anica je uz pomoć prijatelja promovisala knjigu.

Kako ona sama kaže pesme piše od svoje 6.godine, a za nju inspiracija su ljubav, poezija, život, i sve ono što se nalazi oko nas!
Prema njenim rečima Pero Zubac koji je radio zajedno sa Crnogorskom pesnikinjom Milicom Bakrač, recenzije za Anicinu knjigu, da je jedna od njenih najboljih pesama iz knjige pesma sa neobičnim nazivom „Filipove patike“ !

U toku promocije, njene prijateljice su čitale po neku pesmu iz knjige i uz pomoć učenika iz muzičke škole koji su svirali gitaru i klavir upriličila prelepo veče svima koji su bili prisutni!

Aničin osmeh tokom cele večeri je bio dokaz da je ona presrećna i da je jednim delom ispunila snove, a nadamo se da će nastaviti u ovom ritmu i svoje čitaoce obradovati sa još nekom lepom pesmo ili knjigom!

Inače ona je student Psihološkog fakulteta u Kragujevcu i odličan je učenik, i pravi primer za sve njene vršnjake, a i mladje da se samo velikim trudom i radom može doći do ostvarivanja snova i uspeha!
Inače. pored svega Anica Manojlović je i novinar jednog portala.

Na kraju promocije veliki broj ljudi je očekivao knjige i sa nestrpljenjem čekao jako vredan potpis mlade nade u poeziji iz Topole!

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

KULTURA VESTI GRADA VESTI GRADA TOPOLA