Projekat-Studentsko takmičenje „Rebrendiranje Šumadije-Topola turistička i poslovna destinacija“

  • Autor: Filip Marković / O. Topola

24/10/2021

Sredinom novembra ove godine održaće se Studentsko takmičenje „Rebrendiranje Šumadije Topola turistička i poslovna destinacija“.


Takmičenje će se održati u poslovnoj zgradi Mind, industrijskog parka koji je zajedno sa Opštinom Topola glavni partner projekta. Projekat izvode studenti, fakulteta organizacionih nauka u Beogradu, koji su svetski šampioni u rešavanju studije slučaja iz različitih oblasti.  Studentska rešenja će slušati i ocenjivati panel žiri, sastavljen od poslovnih lidera Srbije. Takmičenje prestavlja samo jednu od niza aktivnosti u okviru projekta koji ima cilj za promociju Opštine Topole, kao i da podstaknu inovacije i investicije na lokalnom nivou. 


Tim studenata iz Topole : Isidora Arsenijević – 3. godina Ekonomskog fakulteta u Beogradu Aleksandar Bogićević – 4. godina Fakulteta Političkih nauka u Beogradu Jovan Nikolić – 2. godina Univerziteta Singidunim Beograd Nikola Radojević – 3. godina Fakulteta Organizacionih nauka u Beogradu. Tim lider je Isidora Arsenijević, nedavno diplomirala na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu, kao student generacije.  Ovi mladi ljudi će na predstojećem takmičenju dati svoje rešenje razvoja Opštine Topola, i hrabro stati na binu rame uz rame sa svetskim šampionima.  S obzirom na to da naši studenti do sada nisu imali prilike da učestvuju u ovakvim projektima i da su pored svojih obaveza uložili trud i vreme da daju svoj doprinos i promocije Opštine Topola, želimo da im pružimo podršku. – navodi se u saopštenju Opštine Topola. 

EKONOMIJA VESTI GRADA TOPOLA