Prijave za vašar „Mala Gospojina“ u Topoli !!!

  • Izvor: Opština Topola

14/09/2021

Na osnovu Odluke o načinu korišćenja površina javne namene u dane održavanja manifestacija i vašara u opštini Topola (,,Službeni glasnik SO Topola“, broj 2/2019, 13/2019) Komisija za dodelu lokacija javne namene za vreme održavanja vašara i manifestacija u Topoli objavljuje JAVNI POZIV za učešće na Vašaru ,,Mala Gospojina,, 2021. godine


Foto : Dragoslav Spasić Spale, arhiva, uz dozvolu

Pozivaju se zainteresovana lica da uzmu učešće u izlaganju robe i usluge za održavanje Vašara „Mala Gospojina“ na dan 21.09.2021. godine.

Prodaja proizvoda i usluga vršiće se iz privremenih montažnih objekata i to: tezgi, paviljona, montažnih kioska i drugog pokretnog mobilijara.

Obavezan razmak između izlagačkih mesta-štandova mora iznositi najmanje 1 (jedan) metar.

Zbog nastale situacije, odnosno epidemije virusa COVID 19, ugostiteljska delatnost će se obavljati u izmenjenom režimu u odnosu na prethodne godine, što podrazumeva da se mesta za ugostiteljsku delatnost neće izdavati putem zatvorene ponude – licitacije.


Svi izlagači se moraju pridržavati propisanih mera zaštite od epidemije virusa COVID 19, kako od strane nadležnih republičkih institucija, tako i organa jedinice lokalne samouprave, koje podrazumevaju obavezno nošenje zaštitnih maski, držanje propisane distance, redovnu dezinfekciju i higijenu prisutnih lica -radnika na prodajnim mestima, kao i dezinfekciju radnog prostora.

Izlagači koji ulaze u zonu održavanja vašara dostavnim vozilom su dužni da:

-prođu kroz zonu dezinfekcije koja će biti vidljiva i postavljena na ulaze u zonu
-dostave broj registarske oznake vozila prilikom uplate i rezervacije mesta za izlaganje
-da postupaju po uputstvima službenih lica od momenta ulaska u zonu i tokom celokupnog vremena trajanja vašara.

Kontakt osobe:

Miroslav Jevtić tel: 064/ 861-4290 i
Dejan Marković tel: 064/ 861-4142.

VESTI GRADA TOPOLA