Predsednik skupštine opštine Topola i narodni poslanik, Dragan Jovanović obratio se meštanima !!!

  • Autor i foto: Dragoslav Spasić

19/03/2020

[views]
Topola- Dragan Jovanović, predsednik skupštine opštine Topola i narodni poslanik, putem našeg portala MEDIA PS i SPALE INFO, obratio se meštanima opštine Topola..

Poštovani prijatelji, juče u toku popodneva stigle su obavezujuće neredbe i od ponedeljka ujutru se suspenduju svi radovi na tekućem i investicionom održavanju dok traje vanredno stanje. 


Da budem krajnje precizan sve što smo radili staje i što planirano da radimo dok je na snazi vanredno stanje. Sa izvodjacima radova se pravi aneks da će svi ugovori biti nastavljeni danom ukidanja vanrednog stanja.

Hvala na razumevanju, ovo mi je veoma teško palo ali ovo je vanredno stanje i lanac komande se mora poštovati i ja to ne mogu promeniti.


 Jutros je grupa volontera potpisala ugovore sa opštinom i već od sledeće nedelje obilaziće sva staračka domaćinstva sa jasnim obeležjima opštine kako ne bi bilo zloupotreba i pomagaće oko svega.Ja nemam više sta da Vam pričam ili pišem, samo vas jedno molim, da plaćate bar račune za komunalije JKSP-u Topola, eto organizovaćemo zaposlene da vam dodju na kućni prag sa priznanicama i pečatom blagajne da platite račun, jer u suprotnom ćemo potpuno uništiti preduzeće koje smo teškom mukom podigli na noge i doveli u stanje da za opštinu radi sve poslove komunalnog opremanja opštine. 


Tačno je da je vlada rekla da se računi mogu plaćati nakon završetka vanrednog stanja, ali, ako na primer ono potraje 3 meseca a niko ne bude ništa plaćao komunalnom, a opštini je zabranjeno da daje bilo kakvu subvenciju dok traje vanredno stanje, desiće se krah. 
 Fond plata JKSP Topola je oko 6 miliona, plus troškovi za vodu, održavanje deponije prečistača, to je najmanje 8 miliona troškova mesečno.Ulazimo u ozbiljan problem i zbog toga apelujem na sve Vas, da, ako ste u mogućnosti platite račune inkasantima koji će vam doći na kućnu adresu.Još jednom da napomenem, to će biti radnici komunalnog sa jasnim ovlašćenjem  i pečatom blagajne da ne bi bilo zloupotreba, kao sa volonterima. 
Sve informacije o radu komunalnog i načinu plaćanja vašeg računa možete dobiti na telefone 064/853-10-35 i 064/853-10-86. Pomozite, jer sve će ovo proći, ali osim zdravlja moramo sačuvati i naše vitalne institucije. 
Hvala.-Izjavio je predsednik skupštine opštine Topola.

VESTI GRADA TOPOLA