Predsednik Opštine Topola Vladimir Radojković obratio se sugradjanima povodom vanredne situacije nastale zbog poplava

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

MEDIA PS

Topola- Predsednik Opštine Topola Vladimir Radojković povodom nastale situacije izazvane velikom količinom padavina i uvodjenjenm vanrednog stanja u opštini, večeras se obratio gradjanima putem zvanične facebook stranice Opštine

Foto: Vladimir Radojković

Zbog nastale situacije večeras smo pozvali telefonski predsednika Opštine Topola, gde je pored svih obaveza zbog vanrednog stanja našao vremena i rekao sledeće za naš portal :

“Sva raspoloziva mehanizacija JKSP-a i drugih javnih preduzeća, koja su zadužena za održavanje puteva, je na terenu. Tokom večeri i dana zajedno sa vatrogasnom jedinicom, dobrovoljnim vatrogasnim drustvom, radnicima JKSP-a i pripadnicima MUP-a , sektora za vanredne situacije, opštinsko rukovodstvo je na terenu.

 Iz časa u čas pratimo sitaciju , i reagujemo gde je najkritičnije.

Velikih problema imamo u slivovima reka Jasenice, Kubršnice i Kamenice. Izlili su se bujični potoci, tako da imamo veliki broj intervencija. Pozivam Vas , da na moj telefon, prijavljujete sve probleme , kao i na telefone mojih saradnika.

Za sada nisu bili prohodni sledeći putevi: Stari put za Arandjelovac; Put za Mitrovčić; Put za Bor.

„Takodje je izuzetno teška situacija je bila u Jokića kraju i ovi pravci su stavljeni pod kontrolu trenutno. Vatrogasna jedinica i JKSP gde god je bilo potrebe za pumpama za izvlačenje vode odmah su intrevenisali. Večeras i sutra smo pripravni da priskocimo u pomoć gde god je potrebno.

Put za Kusaiće u Donjoj Šatornji, put za Junkovac, kod Tri Sokola i zatvoren je put Natalinci – Šume, kao i put od Maskara prema Rajkovcu još uvek nije prohodni, ali radimo na tome da se što pre sve stavi pod kontrolu“ rekao je Radojković.

I pored veoma teške sitacije devastiran i veliki broj atarskih i makadamskih puteva.

Kada se smiri ova prirodna nepogoda a nadamo se što pre, već u ponedeljak  krećemo u popravku navedenih puteva. Takodje, nadam se da će vec sutra kao u Topoli takodje i celoj Srbiji doći do prestanka padavina i smirivanja situacije. rekao je za naš portal.

Više fotografija možete videte na facebook stranici opštine -klik OVDE

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA TOPOLA