Predsednici kućnih saveta potpisali danas ugovore sa Opštinom Topola o održavanju stambenih i poslovnih zgrada!!!

  • Izvor, foto: Opština Topola

07/07/2021

Predstavnici dve stambene jedinice – predsednici kućnih saveta, potpisali su danas ugovore sa Opštinom Topola o učešću u sufinansiranju aktivnosti na investicionom održavanju stambenih i stambeno-poslovnih zgrada.

trong>U ime Opštine Topola ugovor je potpisao predsednik opštine Igor Petrović. Narednih dana ugovor će biti potpisan i sa predstavnicima još jedne stambene jedinice. U bespovratnom sufinansiranju aktivnosti tri stambene zajednice Opština Topola će učestvovati sa nešto više od 700 hiljada dinara.
Listu prioriteta sufinansiranja aktivnosti na investicionom održavanju stambenih i stambeno-poslovnih zgrada na teritoriji opštine Topola utvrdila je komisija za sprovođenje javnog poziva.


Radovi koji će se sufinansirati odnose se na stambene zajednice u ulici Princa Tomislava Karađorđevića 11, 13 i 15. Vrste radova su različite. Odnose se na radove na krovovima zgrada, popravci ulaznog dela zgrade, sanaciji vodovoda, kanalizacije i drugo, a sve u skladu sa Pravilnikom kojim su definisani uslovi i kriterijumi bespovratnog sufinansiranja.

Korisnici sredstava dužni su da sredstva koriste isključivo za namene za koje su dodeljena, a najkasnije do 30. novembra 2021. godine.

VESTI GRADA TOPOLA