Posle posete Zorana Stoisavljevića dogovoreni dalji radovi u opštini Topola !!!

  • Autor: Dragoslav Spasić

05/03/2019

[views]

Topola- Juče je Topolu sa saradnicima posetio direktor održavanja u javnom preduzeću “ Putevi Srbije” Zoran Stoisavljević.

trong>Izgradnjom mosta stvoriće se uslovi za saobraćaj kamiona i autobusa a i pripadnici Mup-a će ukinuti punkt na Pobrđu.

Dogovorena je konkretno zajednička izgradnja lokalnih puteva, takodje radiće se spajanje puta Donja Trnava- selo Borci (Opština Rača), Topola je ranije uradila deonicu kroz Donju Trnavu, Rača je prošle godine završila deonicu kroz Saranovo i sada je ostao jedan deo dužine od nepuna 2 kilometra koji je kao ničija zemlja a veliki problem pravi meštanima tako da će to biti završeno.

k.p.12345- (800 x 125)
prokic 221-(800 x 125)

Saniraće se i deo sabracajnice “Japanska“- Trnava gde je kliziste i divlja deponija koju na zalost prave komsije iz opstine Kragujevac, jer za razliku od Trnavaca nemaju kante i kontejnere tako da svoje djubre dovoze kod nas.
Taj deo puta mora se ograditi visokom ogradom kao na auto putu kako bi se izbeglo konstantno bacanje smeca i jedna veoma ruzna slika.

Razgovarano je još oko projektovanja semaforske signalizacije na raskrsnici ,,Prokin grob“ u Topoli.
Takođe i veliki problem, izgradnja novog mosta na reci Jasenici na ulasku u Jarmenovce kao i izgradnji puta Topola-Cerovac (Kragujevac).


VESTI GRADA TOPOLA