Pomoćni trener „Karadjordja“, Dejan Ilić, pred meč drugog kola govori o klubu i daljim koracima!!!

  • Autor: Filip Marković

22/10/2021

Nastavlja se Prva Liga Srbije. Moze se reći da meč drugog kola između Mladenovca i Karadjordja iz Topole može poneti epitet derbija.


Pomoćni trener Dejan Ilić, u današnjem intervju-u, priča o meču sa Mladenovcem, ambicijama ekipa… -Vaš utisak početka ove sezone? * „Uvek težak, za protivnika u prvom kolu imali smo ekipu VGSK iz Velikog Gradišta. Neugodnog protivnika, ali smo bez veće muke uspeli da ih pobedimo. Kažem težak, jer se nerado sećam utakmice iz prošle sezone protiv njih u V.Gradištu, gde su nas nadigrali. Inače svi ostali rezultati su očekivani“. -Možete nam reći nešto o vašem narednom protivniku, ekipi Mladenovca? * „Ekipa Mladenovca je povratnik u Prvu ligu Srbije. Ekipa je sastavljena od iskusnih igrača iz Mladenovca i Beograda, pod vođstvom Ognjena Bulića.  Znači, ekipa iskusna i na domaćem terenu neugodna“.


-Takodje su Vas namučili u regionalnom kupu gde ste tesno slavili 3:2.  *“Jeste, mada smo tada bili na sredini pripremnog perioda.  Ali baš zbog toga, oprez i fokus moraju da budu na visokom nivou.  Svesni smo da će svaka ekipa dati maksimum u igri protiv nas. A to znači da mi sami moramo da damo više od 100% svojih mogućnosti“.  -Kakva je trenutno hemija u Vašoj ekipi?  *“Obzirom da je novih igrača dosta, možemo biti zadovoljni sa hemijom. Forma će se polako penjati i sama igra će biti sve bolja. Pripremni period smo uradili kvalitetno, samim tim, očekujemo najbolje rezultate“.  -Kakve su ambicije ove ekipe, obzirom da je ekipa sastavljena od mladih i iskusnih igrača?  *“Od prvog dana cilj je ulazak u Super ligu Srbije. Jasno je stavljeno do znanja svima. Ove godine u Super ligu ulaze tri ekipe, tako da je jako bitno da se pozicioniramo među prve tri ekipe u ligi. Sve ispod toga je neuspeh, jer je više od 60% igrača već igralo Super ligu i pravilo rezultate.“ -I za kraj, neka prognoza meča? *Ja sam uvek optimista i pobedu ne dovodim u pitanje.  Verujem u momke i da se iz Mladenovca vratimo sa tri boda u džepu..  Želimo puno sreće „Voždovima“.

SPORT VESTI GRADA TOPOLA