PODRŽI VOŽDOVE – POBEĐUJUEMO ZAJEDNO

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Filip Marković

Topola-Odbojkaši „Karadjordja“ se vredno spremaju za sledeću sezonu, drugu zaredom u najelitnijem rangu odbojke u Srbiji.

Uprava kluba je organizovala donatorsku akciju, pa vam prenosimo ceo tekst sa društvenih mreža odbojkaškog kluba.

„Dragi prijatelji, navijači, komšije, drugari, sugrađani,
Odbojkaški klub Karađorđe igraće i drugu sezonu zaredom u Superligi Srbije. Neverovatan uspeh za našu varošicu – Topola je daleko najmanji grad u Srbiji koji ima jednog Superligaša.
Ima još stvari na koje smo ponosni – od 2017. godine prešli smo četiri ranga takmičenja i prevazišli uspehe slavnih generacija našeg kluba. Imamo trenutno reprezentativce u pionirskoj, juniorskoj, mladoj reprezentaciji Srbije, naš trener prvog tima je pomoćnik selektora reprezentacije Srbije.
Za poslednjih šest godina odškolovali smo više od deset trenera, a oživeli smo mlađe kategorije te će se u predstojećoj sezoni 2023-2024 osim seniora i seniorki, takmičiti naši pretpioniri, pioniri, kadeti, juniori, pretpionirke, pionirke…
Za sve ove rezultate dužni smo veliko HVALA našim sponzorima i donatorima svih ovih godina, kao i Opštini Topola koja redovno pomaže naše aktivnosti.
Ipak, takmičenje u najvišem ligaškom rangu i borba sa sportskim velikanima kakvi su Zvezda, Vojvodina, Partizan, Radnički… nije laka.

Zato smo pokrenuli akciju PODRŽI VOŽDOVE – POBEĐUJUEMO ZAJEDNO, u kojom se nadamo pomoći naših navijača, sugrađana, prijatelja, vlasnika lokalnih biznisa i ljubitelja sporta.

Pozivamo vas da uplaćujete donacije na žiro račun kluba:
Odbojkaški klub Karađorđe
broj računa: 200-2370710101897-70
kod Banke Poštanska štedionica
svrha uplate: donacija za sezonu 2023/2024

Minimalan iznos uplate iznosi 20.000 dinara, a svako ko uplati 35.000 ili više dinara čeka posebna čast – njegovo ime naćiće se na dresu za novu sezonu sa imenima svih koji u ovoj akciju pomognu Karađorđe.

Takođe, dobiće na poklon dres kluba na početku nove sezone. Akcija traje od 10. jula do 31. avgusta.
Čekamo vas na tribinama u novoj sezoni
IDEMO VOŽDOVI!!!

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SPORT VESTI GRADA VESTI GRADA TOPOLA