Otvoreno pismo UO OK „Karadjordje“ Topola-Treninzi u “ledenoj dvorani”

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Izvor: OK Karadjordje Topola

Odbojkaški klub Karadjordje iz Topole napisao je otvoreno pismo na svojoj fb strani. Pismo prenosimo u celosti:

Džabe nam borba, džabe nam trud, džabe nam Superliga, kad ne možemo da imamo najosnovnije uslove za trening… Tokom zimskih meseci ista priča – sala se ne greje, u večernjim satima trenira se kao da ste napolju na mrazu.
Ovo ne pišemo samo u naše ime, u toj istoj hali Osnovne škole Karadjordje treniraju i deca u školicama sporta, potom i naše mladje kategorije, pa rukometaši, futsaleri, košarkaši… Svi na hladnoći. Ne tražimo kule i gradove, OK Karadjordje je stabilan klub sa pristojnom organizacijom. Tražimo samo najosnovnije – da se zagreje hala.

Naši vapaji već godinama ne dopiru do nikog ko to može da reši sistemski, već stalno slušamo probleme, obećanja, izgovore. Ovo pišemo jer ne želimo da se neko na hladnoći povredi, ne želimo da tražimo hale u drugim gradovima za trening i igru.

Smatramo da zbog onog što smo poslednjih godina učinili za topolski sport možemo ponosno da stanemo i u ime svih onih koji treniraju u ledenoj dvorani zatražimo da se učini neki napor i taj problem reši što hitnije.
S poštovanjem, UO OK Karadjordje Topola

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SPORT VESTI GRADA VESTI GRADA TOPOLA