Koristeći povoljne vremenske prilike Opština Topola nastavlja sa uređenjem putne infrastrukture na svojoj teritoriji

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

MEDIA PS

Topola- Koristeći povoljne vremenske prilike Opština Topola nastavlja sa uređenjem putne infrastrukture na svojoj teritoriji.Radovi na putnoj infrastrukturi u punom jeku.

Foto: facebook-Opstina Topola

Dok još zima nije pokazala svoju čar, i dok su jos suvi dani ,Opština Topola nastavlja sa uređenjem putne infrastrukture koja če promeniti u mnogome izgled kako sela tako i same opštine U Krćevcu je, pored asfaltiranja dva putna pravca, planirano i asfaltiranje puta u Gaju. Asfaltiran je kružni tok kod koša i deo Nikoljske ulice u Topoli kao i trotoari u Ljubeselu. U Božurnji je završen put za Čolića kraj. Asfaltnom podlogom presvučeni su i putevi u Blaznavi – Aleksići i Gadžići, Guriševcima – Sretenovići, Plaskovcu – Vojino ćoše-raketna stanica, Vinči – Živanovići.

U Vinči je asfaltiran put ka porodici Jovanović, a sutra u Lipovcu tri puta – prema porodicama Garašanin, Bajevići i Ševići. Mašine i mehanizacija za asfaltiranje radiće i popravke kritičnih deonica na putu Meterize – Vinča – Plaskovac. Sve radove izvodi PZP Kragujevac, a investitor je Ministarstvo infrastrukture Republike Srbije.

Kako se navodi na facebook stranic opštine Topola, planirano je i pripremanje i asfaltiranje putnih pravaca – sokaka i u ostalim selima opštine: Zagorici, Trnavi, Ovsištu, Svetliću, Rajkovcu, Vagancu, Žabarima, Belosavcima…. u pojedina sela mašine će se ponovo vraćati.

Pored toga plan je da se izvrše radovi na uređenju i postavljanju makadama na putevima koji su oštećeni od nevremena i bujičnih tokova, navodi se na facebook stranici Opštine.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA TOPOLA