JKSP „Topola“ organizovalo i sprovelo projekat „Zelena Srbija“ u Topoli !!!

  • Izvor i foto JKSP Topola

20/05/2021

Kompanija Color Media Communications, pod pokroviteljstvom Direktorata za radijacionu i nuklearnu sigurnost i bezbednost Srbije, a uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine i tokom 2021. godine sprovodi kampanju “Zelena Srbija”.

U sklopu kampanje “Zelena Srbija”, Opština Topola se nalazi među 10 gradova i opština Srbije u kojima se sprovodi projekat ozelenjavanja. JKSP Topola je bilo zaduženo za kompletnu organizaciju i sprovođenje ovog projekta, što je uz stručne ovog  preduzeća, poput zaposlene i idejnog projektanta Bojane Miščević, predstavljalo pravo zadovoljstvo. Uz veliku podršku osoblja Doma zdravlja „Sveti Đorđe“ u Topoli, kao i pojedinaca iz Topole koji su zarad dobrobiti Opštine Topola volonterski učestvovali, prostor pored parkinga nove bolnice je ozelenjen, osvežen i ulepšan.


Na zvaničnoj ceremoniji sadnje koju su podržale ambasade Brazila i Kipra, prisutnima su se obratili: – Igor Petrović, predsednik opštine Topola,– Slađan Velinov, direktor Direktorata za radijacionu i nuklearnu sigurnost i bezbednost Srbije,– Nj.E. Eduardo Boteljo Barbosa, ambasador Brazila u Republici Srbiji,– Nj.E. Dimitrios Teofilaktu, ambasador Republike Kipar u Republici Srbiji,– Ana Stanić, direktorka filijale u Kragujevcu, OTP Banka. Partneri ovogodišnje kampanje “Zelena Srbija” su Javno preduzeće Vojvodinašume, OTP banka Srbije, kompanije Lidl i Telenor.  Pored partnera kampanje,  preduzeće JKSP „Topola“ se zahvaljuje i osoblju Doma Zdravlja, kao i građanima Topole koji su zajedničkim snagama doprineli da se sprovede projekat do kraja. Samo zajedno možemo izgraditi Topolu kao Zeleni grad.

VESTI GRADA TOPOLA