HUMANI GEST predsednika Skupštine opštine Topola, Dragana Jovanovića !!!

  • Autor: Dragoslav Spasić/MEDIA PS

26/03/2020

[views]

Topola- Dragan Jovanović, predsednik Skupštine opštine Topola, odlučio se za jedan humani gest da bi pomogao najugroženijim licima i priključio se sve većem broju onih koji žele da pomognu na ma koji način..


Foto: printsreen-youtube

S obzirom da je Dragan Iz Blaznave, sela nadomak Topole, a da je neko ko je u ovom gradu skoro 16 godina na vlasti, govori da je kao gradonačelnik grada i sada kao predsednik skupštine opštine uradio mnogo za sam grad i sela Topole..

Kako je najbolje upoznat sa novonastalom vanrednom situacijom, na ovaj način hteo je da skrene pažnju svima koji se bave javnim poslom, političarima, sportistima, muzičarima i drugim javnim ličnostima u svojim gradovima, da se udruže i zajedno pomognu ugroženim licima kojima je pomoć najviše neophodna.


Na naše pitanje šta ga je navelo na ovo, Dragan je za naš portal rekao:

“Kada smo kod pomoći,ovo je moja lična odluka. Ja sam odlučio da deo svoje plate, dok traje ova kriza, dajem u humanitarne svrhe.  Moja plata je oko 100.000 dinara.

Nikada u životu nisam više vremena provodio kod  kuće, kao i svi vi,  niti bilo šta kupujem od garderobe. Realno je da 40.000 dinara dam u humanitarne svrhe, a da porodica može normalno da funkcioniše.

Evo kako sam to osmislio-Deset porodica koje sa saradnicima odredim, od mene će na svoj račun dobiti po 3.000 dinara, a 10.000 dinara videću da doniram ili Crvenom krstu ili u narednih 7 dana kome bude najpotrebnije, i tako ću raditi dok traje ovo vanredno stanje”.

Takodje je dodao da, ako njegovi sugradjani imaju za to neki konkretan predlog, da mu se obrate u inboks na facebooku.

 “Već 5 porodica sam odredio, potrebno je da prilože neki tekući račun, a, ako je baš neko ko to nema, poslaću mu po volonteru do 3 aprila.

Taj spisak sa uplatnicama priložicu početkom aprila i uplatu svakome”.

Jovanovic već sutra (u subotu 28.3.2020.) standardno od 10-11 h, će se družiti sa gradjanima putem telefona kol centra opštine Topola 034/68-11-008.

 Ovo je samo lep humani gest jedne javne ličnosti, koji bi trebalo da slede svi, a da svoje političke razlike ostave po strani i da se zajednički izborimo sa opasnim Korona Virusom koji hara svetom..

Kako Draganov, takav je i naš apel — OSTANIMO KOD KUĆE!!!

VESTI GRADA TOPOLA