Fudbaler iz Topole postigao gol sezone u srpskom fudbalu !!!

  • Autor, video, foto: Dragoslav Spasić

07/02/2019

[views]

Topola-Sada kada lopta stoji u iščekivanju početka prolećnog dela prvenstva i kada je prelazni rok u završnoj fazi u mnogim sportovima se sumiraju rezultati i proglašavaju sportisti godine.

dir=“ltr“>Mi smo se odlučili da opišemo jedan gol igrača fk Šumadimac 1913 iz Natalinaca, člana Šumadijske okružne lige .

U Natalince je došla ekipa BSK iz Belosavaca koji su izuzetno počeli prvenstvo i iz tri utakmice imali 7 bodova bez poraza i uvek izuzetno neugodan protivnik sa kojim domaćin u nekoliko zadnjih godina nije uspeo da oseti radost pobede.

k.p.12345- (800 x 125)
prokic 221-(800 x 125)

 

Sve ovo je uvodni deo jer su domaći deklasirali goste nanevši im težak poraz.
Na ovoj utakmici igrač Aleksandar Spasić je uradio jedno remek delo i postigao gol koji nije viđen na ovim prostorima a možda može i da konkuriše i za GOL SEZONE U SRPSKOM FUDBALU.

Pomenuti fudbaler koji je pre Šumadinca igrao u Radničkom Kragujevac, Sartidu, Beogradu sa Karaburme, Mladenovcu, a u Karađorđu iz Topole je primio loptu na centru terena, pravio slalom kroz odbranu protivnika, nadmudrio pet igrača odbrane i postigao prelep gol za naslovne špice.

Pogledajte video snimak i remek delo Aleksandra Spasića koji se retko viđa
i na evropskim terenima a da ne govorimo na srpskim!!!SPORT VESTI GRADA TOPOLA