Fotografije Sanjara sa Oplenca su priča za sebe i uvek izazivaju divljenje-Ali,ko je Sanjar?

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: Filip Marković

Topola- Dve godine se budimo i odlazimo na spavanje uz objave sanjara.

Foto: Sanjar sa Oplenca

Dve godine čitamo priče, predloge, pohvale i kritike i pitamo se uvek isto pitanje: „Ko je Sanjar?“. Neko ko pruža i širi toliko pozitivne energije prikazivajući Oplenac, Topolu i Šumadiju na najlepši način ne odustaje od toga. Svaki ugao koji fotografiše je priča za sebe i nema veze koliko smo puta videli uživo baš to mesto sa kog on slika u nama iznova izaziva divljenje.

Retko smo viđali lepote Oplenca dok on nije počeo da objavljuje svoja umetnička dela. Kako on kaže: “ Topola i Oplenac zaslužuju veliku promociju, a ja sam uradio veliki posao i nastavljam da radim“.
Ponovićemo rečenice od pre dve godine, ako ste osetili čudnu toplotu dok šetate oplenačkom šumom, verujte da ste ušli u njegovu energiju, tu je, svuda okolo nas, smeši nam se, živi u svom svetu kako bi nama ulepšao dane.

Radujmo se dok je tu i budimo zahvalni na svakom nestvarnom kadru koji je vidljiv golim okom svakom turisti i nama domaćima, jer njegove fotografije su prenešene iz prirode baš onakve kakve jesu.
Sanjar ostaje da sanjari, ulepšava nam jutra, dane i večeri, ostaje da na sve gleda kroz ružičaste naočare, a mi da uživamo u njegovim objavama. A naravno da se njegove objave idalje prikazuju u „Jutru“ na TV Prva!

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

VESTI GRADA TOPOLA