Društvo učitelja Topole raspisalo VII likovni konkurs!!!

  • Autor: Dragana Marinković

10/03/2021

Društvo učitelja Topole, u saradnji sa gradskom bibliotekom „Radoje Domanović“ i Topola medijskim forumom raspisali su VII likovni konkurs.

rong>Konkurs se odnosi na osnovce sa teritorije Republike Srbije. Za mlađe osnovce(od I do IV razreda) tema je „Ostavili stari nama rodnu kuću, plodnu njivu…“ a za starije osnovce(od V do VIII razreda) tema je „Šapat mog zavičaja“. Uslovi likovnog konkursa su: 1. Pravo učešća imaju svi učenici osnovnih škola sa teritorije Republike Srbije; 2. Broj radova jedne škole nije ograničen, ali se podrazumeva da će mentori izvršiti selekciju na nivou škole; 3. Na poleđini rada napisati podatke o autoru, razredu, školi i mentoru; 4. Na konkursu je dozvoljeno učestvovati sa jednim radom(svaki učenik može poslati najviše jedan rad); 5. Radove poslati najkasnije do 10. aprila 2021. godine;


6. Radove slati na adresu:Društvo učitelja Topole Mije Todorović 834310 Topola (sa naznakom za „LIKOVNI KONKURS“). Ako postoje nedoumice ili pitanja, mogu se poslati na mail: drustvouciteljatopola@gmail.com. O rezultatima i završnoj svečanosti dodele nagrada, svi učenici biće obavešteni do 25. aprila 2021. godine. Imena nagrađenih učenika biće objavljena na sajtovima topolskih osnovnih škola i facebook stranici Društvo učitelja Topole.

VESTI GRADA TOPOLA