DRAMA NA FUDBALSKOJ utakmici u Topoli

  • Autor i video: Dragoslav Spasić

18/04/2019

[views]

Prva liga Srbije
Gledalaca 80

ŽFK KARAĐORĐE-ŽFK TSC Kanjiža  0-1

Čudna utakmica u Topoli . Prvo poluvreme proteklo u izjednačenoj igri i rezultat je bio takav 0-0.

Foto: printsreen-youtube

U drugom poluvremenu borba devojaka domaće ekipe i u 30 minutu kazneni udarac za gošće iz Kanjiže ali je Dijana Mitić bravurozno intervenisala i odbranila udarac sa bele tačke koji je izvela Knežević.

Oduševljenje domaćih igračica i ostali deo igre je bio posvećen tome da se očuva bod pošto su gošće nastavile sa napadima .Sudija Stanković Mima iz Niša je pokazala nadoknadu ali nije se čula pištaljka dok gošće nisu postigle gol u 51minutu drugog poluvremena.

Taj zadnji minut je i doneo dramu tako što je igračica TSC centrirala i lopta je preletela sve igračice i završila u gol autu . Golmanka je krenula da degažira loptu ali je sudija pokazala da se izvede korner .
Napravila se velika gužva u petercu domaćina i pošto je utakmica već odavno trebala da bude završena u kazneni prostor je došla i golman gostiju Ubović Maja koja je posle opšte gužve i postigla pobedonosni gol .

Posle završetka utakmice došlo je do koškanja i verbalne rasprave sa sudijom jer su domaće igračice smatrale da su drastično oštećene suđenjem sudije iz Niša Mime Stanković.

https://youtu.be/qx3y3IfDPkU

Zahvaljujući snimcima našeg  novinara iz Topole Dragoslava Spasić, koji su poslati nadležnim organima saznaće se prava istina dešavanja na stadionu u Topoli

SPORT VESTI GRADA TOPOLA