Dan opštine Topola !!!

  • Autor i foto :Dragana Marinković

20/09/2020

Topola- Danas je Mala Gospojina,dan kada Opština Topola obeležava opštinsku slavu.Proslava je počela sa Liturgijom u crkvi Rodjenja Presvete Bogorodice u Karadjordjevom gradu.Usledila je Litija kada su sveštenstvo,zvanice i sugradjani prošetali ulicama Topole i na kraju sečenje slavskog kolača.


U 12h je počela svečana Sednica u sali bioskopa u Topoli. Prisutnima su se obratili predsednik Skupštine Opštine Miodrag Milovanović, predsednik opštine Ub Darko Glišić, koji je i predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke i Predrag Mihailović, predsednik OK Karadjordje.


Nagrade su dobitnicima dodeljivali Miodrag Milovanović i Igor Petrović, predsednik opštine Topola.

Dobitnici povelje „Rodjenje Presvete Bogorodice“su:fondacija Novak Djoković,Dejan Čolović,vlasnik fondacije Bekament,OK Karadjordje i Radovan Simić,ugostitelj,vlasnik restorana  „Jezero“ u Topoli.

T2)
T3)
T7

Dobitnici Zahvalnice za pomoć u razvoju Opštine Topola su: Narodni muzej u Arandjelovcu;Radoslav Ranitović,poljoprivrednik iz Gornje Šatornje; Aleksandar Glišić, poljoprivrednik iz sela Šume; Svetomir Jakovljević iz Topole; Kristina Ivanović, učenica srednje škole Kralj Petar I iz Topole,  inače dobitnica mnogobrojnih nagrada sa takmičenja; Danijela Marković, volonter, istakla se po pomoći starima i bolesnima i Verica Vujičić, medicinska sestra iz Natalinaca koja je za pomoć dostupna 24 sata.

SPORT VESTI GRADA TOPOLA