Alex Princeza iz Topole i ove subote organizuje Humanitarni live za pomoć Gavrilu Đurđević !!!

  • Autor: Dragana Marinković

16/04/2021

Prošle subote, na facebook grupi „Ozbiljne licitacije i live prodaja“, održan je Humanitarni live kako bi se prikupio novac za lečenje Gavrila, malog dečaka koji boluje od Spinalne mišićne atrofije tip 1 i za čije lečenje je potrebno 2, 5 miliona evra.


Live je vodila Alex Princeza, devojka koja peva, vodi butik, radi dekoracije, i još mnogo toga. 

Foto: Alex princeza

U ovoj humanitarnoj akciji prodavana je odeća, kako polovna, tako i nova, koja pripada Alex i drugaricama Gavrilove mame Aleksandre. 

Cene su bile simbolične kako bi se što više odeće prodalo i na taj način skupilo više novca za lečenje malog Gavrila. 

Na prvom live-u je skupljeno 90100 dinara, a cela suma uplaćena je na račun Humanitarne fondacije „Budi human-Za Gavrilovu pobedu“.

Sutra, 17. aprila, od 20 do 23h održaće se novi Humanitarni live, kako bi Alex, devojke koje su poklonile i koje kupuju stvari pomogle da se skupi još novca Za Gavrilovu pobedu.

Povodom Humanitarnog live-a kontaktirali smo Alex Princezu, koja je dala svoj komentar:„Zadovoljna sam kako je protekla kupovina i prodaja u Humanitarnom live-u. Zahvalna sam svim devojkama koje su pomogle u skupljanju stvari i dale iste, a zahvalila bih puno i devojkama koje su kupovale. Svako je na svoj način dao doprinos i pomogle smo koliko smo mogle. 

Foto: Alex princeza

Sad se pripremamo još malo bolje za sledeći live. Ovoga puta osim polovnih biće i novih stvari, iz butika Ballary i Exclusive  iz Topole.
 U subotu, 17. 4. 2021. od 20 do 23h ponovo ćemo napraviti Humanitarni live za malog Gavrila u Facebook grupi  „Ozbiljne licitacije i live ponude“. Na prvom live-u smo skupile 90100 dinara, a za subotu očekujem žene u još većem broju jer sada imamo još više stvari kvalitetnih i novih, a po povoljnim cenama, jer je bitno samo da svako kupi po nešto i da svoj doprinos.“

  Način na koji ove devojke pomažu malom Gavrilu je za svaku pohvalu. Lepo je videti kada neko bez ikakve koristi pomaže drugima, a posebno detetu kojem je pomoć preko potrebna.Nadamo se da su ove devojke bar malo probudile svest kod ljudi kako bi pomogli drugimo, svako prema svojim mogućnostima.

 

Da bi se više inforimisali o live-u pogledajte video ispod 

U subotu 17.04.2021.od 20 do 23h održaće se live  na facebook grupi „Ozbiljne licitacije i live prodaja“  klik OVDE.

Takođe, možete i na druge načine da pomognete ovom dečaku- slanjem SMS-a sa tekstom 973 na 3030 ili na brojeve žiro računa sa fotografije, ili nekim drugim humanim gestom.

VESTI GRADA TOPOLA