Aleksandra Alex po treći put u borbi za Gavrila Đurđević !!!

  • Autor: Dragana Marinković

13/05/2021

Svako je već čuo za malog dečaka Gavrila Đurđević. To je onaj preslatki dečak za čiju pomoć se uključila kako Srbija i naša dijaspora, tako i poznati svetski sportisti. Gavrilo boluje od spinalne mišićne atrofije tip 1, i za čije troškove lečenja u inostranstvu je potrebno 2,5 miliona evra.


Topola je jako aktivna kada je u pitanju prikupljanje pomoći za lečenje ovog dečaka. Organizuju se bazari, u kojima su uključeni gotovo svi, od najmlađih do najstarijih. Skoro da ne postoji neka radnja ili javna ustanova a da nema kutiju u koju se prikuplja novac za Gavrila.

Aleksandra Alex, devojka raskošnog glasa, jako je aktivna u prikupljanju pomoći, pa tako po treći put organizuje humanitarni live u facebook grupi *Ozbiljne licitacije i live prodaja*,(klik OVDE ) koji će se održati u subotu, 22. maja, od 19 do 00 sati, i sav prikupljen novac uplaćuje se za lečenje Gavrila.U prva dva live-a skupljeno je i uplaćeno 90100 i 93000 dinara. Topola je jako aktivna kada je u pitanju prikupljanje pomoći za lečenje ovog dečaka. Organizuju se bazari, u kojima su uključeni gotovo svi, od najmlađih do najstarijih. Skoro da ne postoji neka radnja ili javna ustanova a da nema kutiju u koju se prikuplja novac za Gavrila.


Aleksandra Alex će voditi i treću live prodaju. Ona poziva sve devojke koje su do sada učestvovale da se uključe, kao i one što do sada nisu, kako bi se ovoga puta skupilo još više novca. Preporučujemo vam i mi jer ima za svakoga po nešto, po jako povoljnim cenama. 

Postoje i drugi načini kako bi pomogli Gavrilu. Jedan od njih je slanje SMS-a sa sadržajem 973 na 3030 ili uplatom na račune sa naslovne fotografije.

ESTRADNI KUTAK VESTI GRADA TOPOLA