Učenici Poljoprivredno-veterinarske škole sa domom učenika ,,Svilajnac“ trostruki prvaci na Republičkom takmičenju iz matematike

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

MEDIA PS

Učenici Poljoprivredno-veterinarske škole sa domom učenika ,,Svilajnac“ postigli su fenomenalne rezultate na Republičkom takmičenju učenika srednjih škola u području rada poljoprivreda, proizvodnja i prerada hrane iz matematike, održanom u Beogradu 21. aprila 2023. godine.

 Foto: Poljoprivredno-veterinarska škola sa domom učenika „Svilajnac“

Četiri učenika Škole u pratnji mentora – nastavnika Nenada Novakovića, Đorđa Đorđevića i Nemanje Narančića predstavljali su našu školu na ovom prestižnom takmičenju i u Svilajnac doneli čak tri prva mesta.
Milica Jakšić (II/5), Anastasija Veličković (III/6) i Mihajlo Jovanović (IV/5) ovogodišnji su republički prvaci. Uspeh učenika na ovom takmičenju plasirao je školu na prvo mesto po broju osvojenih priznanja, pa je naša škola osvojila i pehar za grupno postignuće đaka.

Poljoprivredno-veterinarska škola sa domom učenika „Svilajnac“ ustanova je koja se može pohvaliti izuzetnim kvalitetom obrazovanja i kontinuiranim uspehom učenika na različitim republičkim takmičenjima. Nastavnici Škole posvećeni su unapređenju znanja svojih učenika i redovno im pružaju dodatnu nastavu i pomoć u učenju.

Škola se ponosi svakim uspehom učenika i trudi se da svake godine poboljšava svoje obrazovne programe i pruža najbolje mogućnosti svojim đacima stoji na facebook stranici Poljoprivredno-veterinarska škola sa domom učenika „Svilajnac“.

„Ovo je još jedan u nizu od dokaza da naša škola ima izuzetan kvalitet obrazovanja. Ponosni smo na svoje učenike i nastavnike koji su omogućili ovakve rezultate“, izjavio je direktor škole Dejan Milunović.
Čestitamo učenicima i njihovim nastavnicima na ostvarenim rezultatima.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA SVILAJNAC