U SELIMA OPŠTINE SVILAJNAC DUBLJU I CRKVENCU NASTAVLJENA VAKCINACIJA !!!

  • Autor: O.S./ MEDIA PS

11/04/2021

Svilanac- Vakcinacija stanovništva po mesnim zajednicama, koja se sprovodi u organizaciji opštine Svilajnac i Doma zdravlja „Svilajnac“, nastavljena je danas u selima Dublje i Crkvenac.

Foto: Opština Svilajnac

Meštani ovih sela rekli su nam da im mnogo znači što vakcinaciju mogu da obave u svom selu, da sve teče brzo i organizovano:“Poručio bih svima da se vakcinišu kako bismo zaštitili svoje zdravlje i vratili se što pre redovnom životu. Sve je organizovano na najvišem nivou, vakcina ne boli, nema gužve, ni čekanja” – rekao je Zoran Nešić iz Dublja.Zamenik predsednika opštine Svilajnac Dragana Radević obišla je punktove za vakcinaciju i još jednom pozvala sve naše sugrađane da se vakcinišu bez prethodne prijave preko portala E-uprava:


“Ljudi po mesnim zajednicama mogu da se prijave kod šefova mesnih kancelarija za vakcinaciju i tamo gde bude dovoljan broj prijavljenih, a to je preko 20, biće organizovana vakcinacija na terenu. Osim po selima, vakcinacija će se sprovesti i u kompaniji Wossloh Schwabe i JKP “Morava” Svilajnac” – izjavila je ona. U Svilajncu se do sada vakcinisalo više od 5.000 ljudi.Više  slika pogledajte na facebook stranici opštine Svilajnac–klik OVDE

VESTI GRADA SVILAJNAC